HTC ONE menü arka planı siyah değiştiremiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

tayfun301

Üye
    Konu Sahibi
HTC ONE menü arka planı siyah değiştiremiyorum...
merhaba arkadaşlar.bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim.telefonu aldığıma pişman olmak üzereyim...

daha önce s3 kullanıyordum.örnegin ana ekrana çocugumun resmini koyuyordum.menuye bastıgımda yani uygulamalara.o resim arka planda kalıyordu.s4 ve htc one arasında kararsız kaldım htc one aldm ancak arka plana resm koyuyorum ana menu de.uygulamalara girdiğimde o arka plan simsiyah.yada facebook uygulamasını açtıgımda alttaki çubuk simsiyah.uygulamalar menusunde de arka plan simsiyh.istemiyorum o rengi değiştiremiyorum.

sense yüklü telefonumda tam bilgi sahibi değilim.internet üzerinden araştırma yaptım program aradım belki vardır diye bulamadım.

yardımcı olursanız sevinirim...saygılar...

Baskentliia

Baskentliia

Üye
bildiğim kadarıyla değistı.rılebılr

emreli01

emreli01

Üye
sense ara yüzlerinin hepsi aynı değiştirilebilir mi bilmiyorum ama büyük ihtimal sense ara yüzünü değiştiremezsin

tayfun301

Üye
    Konu Sahibi
htc müşteri hizmetlerini aradım.değiştirmemin mümkün olmadıgını.her modelinde bu durumun böyle olduğunu söylediler

-efşan

-efşan

Üye
rootsuz bir cihazda mümkün değil.
Lâkin farklı launcher kullanırsan mümkün.

tayfun301

Üye
    Konu Sahibi
peki nasıl yapabiliriz.yardımcı olursan sevinirim

FK5896

FK5896

Üye
peki nasıl yapabiliriz.yardımcı olursan sevinirim
google play'den nova launcher'a, go launcher ex'e ve next launcher 3D lite'a bakabilirsiniz.. arasında en iyileri nova ve next launcher.. daha farklı launcher'lar da var araştırabilirsiniz..

pckopat96

Üye
peki launcher kullanınca sense arayüzü devre dışı mi kalıyo yoksa launcher sayesinde başka özellikler mi katıyoruz ve telefona bi zararı varmi?

malkoc444

malkoc444

Üye
arkadaşım nova launcher yükle ve nova ayarlardan masaüstüne gir sonra duvarkağıdını sonsuz kaydırı işaretle.selamlar...

Üst Alt