Htc One Max, 2299 Tl Fiyat Etiketi Ile Ülkemizde Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
One Mini sunmayan firma M8 sunar mı bilmiyorum. Blackberry gibi olacak bunların sonu.

Bence en azından 2 üzerine çıkmamalılar. Aynısını Z1de yaptı. 2200den girmek hatadır bence. 2200 değil 1999 olsa 200liradan sony batmaz hatta daha çok kazanır; bunu düşünemiyorlar mı bilmiyorum. =P
Elma çıkar 2 üzerine satar. Samsung çıkar o da satar ama lg, sony, htc biraz daha yer kapmak için biraz daha uygun olmalılar diye düşünüyorum. Hatta yeterince ucuz olursa samsungu geriye de atarlar. Mesela G2de 1600-1800den gelmeseydi satamazdı bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
Sarangni

Sarangni

Üye
Bence en azından 2 üzerine çıkmamalılar. Aynısını Z1de yaptı. 2200den girmek hatadır bence. 2200 değil 1999 olsa 200liradan sony batmaz hatta daha çok kazanır; bunu düşünemiyorlar mı bilmiyorum. =P
Elma çıkar 2 üzerine satar. Samsung çıkar o da satar ama lg, sony, htc biraz daha yer kapmak için biraz daha uygun olmalılar diye düşünüyorum. Hatta yeterince ucuz olursa samsungu geriye de atarlar. Mesela G2de 1600-1800den gelmeseydi satamazdı bu kadar.

LG G bu yuzden satamadı LG hem pahali hem geç sürdü.(1700 piyasaya sürdü) Şu anda 1149 satıyor kliksa da siyasi kalmamış. Fiyat iyi olunca demek ki satiyor, Dediğin gibi fiyat politikası çok önemli bir unsur.

Ritchie88

Ritchie88

Üye
o fiyata sadece htc delisi kişiler alır, lg g2 yada z1 dururken buna yanaşmak mantıklı değil kanaatimce.

Invoke

Invoke

Üye
o fiyata sadece htc delisi kişiler alır, lg g2 yada z1 dururken buna yanaşmak mantıklı değil kanaatimce.

Zaten çok yersiz bir zamanda yersiz bir çipsetle yersiz bir fiyatla çıktı.
Snap 800lü cihazların üzerinden 3ay civarı bir zaman geçmiş, bu cihaz daha yeni snap 600le geliyor hem de 2300lira.

Türe

Türe

Üye
Yok hocam ya alisma falan hikaye 10 ay note 2 kullandim tamam eyvallah bir süre sonra büyük gelmiyor da simdi iphone kullanıyorum arkadasta note 3 görünce harbiden gülesim geliyor lütfen yanlis anlama ama hos durmuyor o kadar büyük ekran

Yok hocam ya alisma falan hikaye 10 ay note 2 kullandim tamam eyvallah bir süre sonra büyük gelmiyor da simdi iphone kullanıyorum arkadasta note 3 görünce harbiden gülesim geliyor lütfen yanlis anlama ama hos durmuyor o kadar büyük ekran

Zevk meselesi :) Arkadasin iPhone 5 i de bana oyuncak gibi geliyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
kesinlikle parasını haketmiyor note 3 bile 1999tl iken buna noluyor htc uçmuş bu sefer

Murat Alper

Murat Alper

Üye
harbidende uçuk bir fiyat :ehe