Htc One Max, 2299 Tl Fiyat Etiketi Ile Ülkemizde Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Htc One Max, 2299 Tl Fiyat Etiketi Ile Ülkemizde Satışa Sunuldu
Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC‘nin son olarak tanıtımını yapmış olduğu yeni akıllı telefon-tablet melezi cihazı HTC One Max 2299 TL fiyat etiketi ile ülkemizde satışa sunuldu.

5.9″ büyüklüğünde ve 1920x1080p Full HD çözünürlüğünde IPS ekran özelliğine sahip olan yeni phablet, 1.7GHz dört çekirdekli Krait 300 işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 600 yonga setinden güç almakta.

16GB dahili veri kapasitesine sahip olan phablet, 2GB RAM bellek ve aynı zamanda 4MPçözünürlüğünde UltraPixel kamera içermekte. HTC Sense 5.5 UI arayüzüne sahip olan One Max yazılım desteğini ise Android 4.3 Jelly Bean işletim sisteminden almakta.

Arka kısmında parmak izi tarayıcısı sensörün yer aldığı yeni cihaz ayrıca 3,300 mAh batarya ve microSD kart desteği içermekte.

MaxipmaN

Üye
snapdragon 600 ve 2300 tl :muha:

Invoke

Invoke

Üye
Çok pahalı.

M8 de böyle olmasın... somuru:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
M8 böyle pahalı olursa kendimi pıçaklarım. :cry:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Kerim.

Kerim.

Üye
Note3 varken..

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Neden Snap.600 kullanılıyor ki? Satış stratejisi dicem de böyle satış stratejisi mi olur?

Invoke

Invoke

Üye
Neden Snap.600 kullanılıyor ki? Satış stratejisi dicem de böyle satış stratejisi mi olur?

800e parası yetmemiştir. :D Elinde fazladan 600 vardır. :D
Bu yılı 600le kapatalım boşver, seneye 800 veririz demişlerdir. :hmmm

MaxipmaN

Üye
batarya göstergesi bizim avkon2ler gibi :ehe

Sarangni

Sarangni

Üye
Uçmuş bunlar...

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Çok gereksiz ve aşırı bir fiyat alınıcak bir telefon değil. Ayrıca biraz fazla büyük olduğunu düşünüyorum 6 inç e geldik resmen 7 inç zaten tablet yerine geçiyor. Note 3 en ideal bir telefon.

Türe

Türe

Üye
Htc bu fiyatlar yüzünden kaybediyor. G2 gibi olsa deli gibi Satar.

Invoke

Invoke

Üye
Aynen.

Artles

Artles

Üye
Bana gore en ideal ekran 4.8 sanirim one'da vardi 4.7de olabilir fazlasi zarar :)

Artles

Artles

Üye
Alisinca sıkıntı yok ama dediğin gibi 4.8 en ideali

Yok hocam ya alisma falan hikaye 10 ay note 2 kullandim tamam eyvallah bir süre sonra büyük gelmiyor da simdi iphone kullanıyorum arkadasta note 3 görünce harbiden gülesim geliyor lütfen yanlis anlama ama hos durmuyor o kadar büyük ekran
Alisinca sıkıntı yok ama dediğin gibi 4.8 en ideali

Yok hocam ya alisma falan hikaye 10 ay note 2 kullandim tamam eyvallah bir süre sonra büyük gelmiyor da simdi iphone kullanıyorum arkadasta note 3 görünce harbiden gülesim geliyor lütfen yanlis anlama ama hos durmuyor o kadar büyük ekran

Sarangni

Sarangni

Üye
Htc bu fiyatlar yüzünden kaybediyor. G2 gibi olsa deli gibi Satar.

One Mini, G2 16 GB 100-200 TL daha ucuz neredeyse. Sonra zarar ediyorlar. Bu kafayla çok gitmez bunlar.

Sarangni

Sarangni

Üye

Ben de tam tersini dusuniyorum. Bende ki cihaz 4.7 geçen arkadaşta 5s vardi elime aldim çok ufak geldi hatta bu cihaz bu parayı hak etmiyor dedim. Bu benim kisisel gorusum tabi ki. :)

Invoke

Invoke

Üye
Kişiye göre değişiyor işte... =P
Kimine büyük gelen kimine küçük gelebiliyor.