Htc one m8 önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

tahaberkan53

Üye
    Konu Sahibi
Htc one m8 önerileri
Arkadaşlar herkese iyi günler.Dün htc one m8 aldım.Bundan önceki telefonum iphonedu ve ilk defa android bir telefon kullanıyorum.Sizden ricam bu telefona hangi uygulamaları yüklemeliyim neler yapmalıyım.Bildiğiniz gibi ios sistemi daha kolay ve rahat androidten orada istediğimi rahatça yapabiliyordum gerek uygulama gerek işlem olsun.Bana birkaç öneri verebilirseniz sevinirim tekrardan iyi igünler.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hayırlı olsun sana şunu söyleyim dünyada one serisinden sağlam ve hızlı android cihaz var deseler yalan olur . Başta doğru seçim yaptın. Kalite hız servis ağı zaten hersey içinde . Ilk önce sistem temizleyici sonra es Explorer dosya yönetici yükle . Tabiki garantili değilse cihazı root et rahat edersin. Garantili ise biraz sabret . IOS bir yere kadar ama htc ve android başka bir kalite ve özgür dünya .

• Beğen
Tepkiler: tahaberkan53

tahaberkan53

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun sana şunu söyleyim dünyada one serisinden sağlam ve hızlı android cihaz var deseler yalan olur . Başta doğru seçim yaptın. Kalite hız servis ağı zaten hersey içinde . Ilk önce sistem temizleyici sonra es Explorer dosya yönetici yükle . Tabiki garantili değilse cihazı root et rahat edersin. Garantili ise biraz sabret . IOS bir yere kadar ama htc ve android başka bir kalite ve özgür dünya .
telefonu media marktan aldım. sanırım suan turkıyede satan tek fırma o. telefon icinde program olarak hersey yuklu (chrome,facebook,instagram..) bugun bıraz kurcaladımda booster programı falan var htcye ozel falan. suan sadece onerılen programları merak edıyorum işte. birde film izlemek istersem ne yapmam gerek ? telefonun fiyatı biraz pahalı olsada gercekten herseyi hak ediyor bence

malkoc444

malkoc444

Üye
kardeş filmler için mx player pro yükle en iyisi temizlik için android assistan tavsiye ederim reklamsız olanı browser olarak puffin 3.7.177 en hızlısı bence launcher olarak nova launcher prime 2.3,dosya proğramı olarak da en iyisi x-plore 3.56.00 tavsiye ederim.ben m7 kullanıyorum root yapmaya gerek yok bence,selamlar...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Puffin iyi ama Prof değil sanki java tabanlı . Opera normal sürüm ve uc browser tavsiye ederim.

• Beğen
turgutilbars

turgutilbars

Üye
Iphone 5c den geçtim ben de. Yani gerçekten çok düzgün çalışıyor telefon ben m7 kullanıyorum.
Antivirüs kur. Güzel bir klavye uygulama kurun :)

• Beğen
dranq

dranq

Üye
aynen klavye için swiftkey olabilir mi ? şu an ücretli uygulama fakat internetten kolayca apk sını bulabilirsin. kaliteli mp3 indirmek için (yerli yabancı hiç farketmez) VK music tavsiye ederim. Eğer duvar kağıdı istersen zedge tavsiyemdir.

• Beğen

burakcan42

Üye

hocam kalite hız hepsi içinde dedikten hemen sonraki cümlede sistem temizleyiciyi ilk yükle demen biraz çelişki olmamış mı :)

dranq

dranq

Üye
kardeşim kalite hız m7 de zaten gördük kullanıyoruz fakat telefonda kullanıma bağlı(prgramların çokluğu ve kapatılmamaları) gibi önemsiz önbelleğe alınmış dosyalar olduğu zaman telefon kendi hızından kaybediyor.bunun için böyle programlar var ;)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
hocam kalite hız hepsi içinde dedikten hemen sonraki cümlede sistem temizleyiciyi ilk yükle demen biraz çelişki olmamış mı :)
Bir örnek verim Symbian bile ram dolunca mesaj bile gitmezdi ama kimse demedi bir sistem temizleyici yapsak. Akılsiz cepler sorun olmuyor ama android windows phone Symbian vs sistem temizleme şart yani marka ile alakali değil . Yada firma veya android gömülü oto temizleyici yapacak

h4f1z

h4f1z

Üye
kardeş filmler için mx player pro yükle en iyisi temizlik için android assistan tavsiye ederim reklamsız olanı browser olarak puffin 3.7.177 en hızlısı bence launcher olarak nova launcher prime 2.3,dosya proğramı olarak da en iyisi x-plore 3.56.00 tavsiye ederim.ben m7 kullanıyorum root yapmaya gerek yok bence,selamlar...
Abi bu dediklerini nereden indirebiliriz??

malkoc444

malkoc444

Üye
İkiside forumda var arama yap,android assistant pro v20.0 ve mx player pro v 1.7.37..

Takipçi Satın Al

Üst Alt