HTC One (M8) Google Play Edition, Android Marshmallow güncellemesi almaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC One (M8) Google Play Edition, Android Marshmallow güncellemesi almaya başladı
HTC’nin One M8 amiral gemisinin GPE versiyonu için Android Marshmallow güncelleme sunuldu…


Google, kısa bir süre önce yeni mobil işletim sistemi olan Android 6.0 Marshmallow’u sundu. Bu cihaz ile gelen ilk cihazlar ise Nexus 6P ve Nexus 5X adındaki Google’ın yeni Nexus modelleri olurken, ayrıca güncelleme olarak da LG Nexus 5, Motorola Nexus 6, HTC Nexus 9 ve Asus Nexus Player adındaki cihazlar oldu.

http://www.maxicep.com/resim/htc-one-m8-.jpg

Ayrıca Google, kısa süre içerisinde de Android One modelleri için Android Marshmallow güncellemesini sunarken, ayrıca geçtiğimiz günlerde de LG, amiral gemisi G4 için güncelleme sunmaya başlamıştı.

Marshmallow ile sunulan ilk HTC cihazı ise One A9 olurken, şimdi de gelen bilgilere göre HTC’nin stok Android işletim sistemi içinde satılan akıllı telefon modellerinde HTC One (M8) Google Play Edition için Android Marshmallow güncelleme yayınlanmaya başlandı.

Yeni güncelleme 450MB dosya büyüklüğüne sahip. Güncelleme ile bir çok yenilik ve iyileştirme HTC One (M8) Google Play Edition için sunuluyor.

2014 senesinde sunulan firmanın amiral gemisi olan HTC One (M8), 5″ 1920×1080 piksel Full HD dokunmatk ekran, 2GB sistem belleği, 16GB / 32GB dahili veri kapasitesi, 4MP Ulrtapixel Dual arka kamera, 5MP ön kamera, Qualcomm Snapdragon 801 yonga seti gibi özelliklerle gelmişti.

HTC One (M8) Google Play Edition, Android Marshmallow güncellemesi almaya başladı - MaxiCep
 


Üst Alt