HTC ONE M8 ANDROİD versiyon düşürme 5.01

Sponsorlu Bağlantılar

kanpark

Üye
    Konu Sahibi
HTC ONE M8 ANDROİD versiyon düşürme 5.01
Android lollipop kullanıyorum tema hoş iyide ama çok hata var sürümde keşke guncelllemeseydim ya Orjinal firmware a nasıl dönebilirim ?

Android KitKat 4.4.4 Sense 6 sürümüne ?
TELEFON ROOTLU BOOTLADER KLİDİ AÇIK
 
Yönetici tarafından düzenlendi:


Tanju_Sevinc

Üye
Aynı Düşüncedeyim. Tahminimce Servis Sürümü Düşürebilir. Kendimiz Birşey Yaparsak "Bilmediğimizden" Dolayı Telefonu Garanti Dışı Kalmasına Sebep Olabiliriz. Ancak Versiyon Düşürme İçin Telefon Servis'e Gönderilir mi o da Ayrı Bir Soru ? :)
 
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
valla tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki servis cihaza versiyon düşürme yani downgrade yapmaz. eğer yazılımsal bir hata olduğunu düşünürlerse son yazılımı yeniden yüklerler o kadar. Ayrıca yazılım güncellemesi uygulama gibi değildir. sistem güncellendiği için güncellemeden sonra format atsan da en son güncellemende ne yüklenmişse o şekilde açılır cihaz. yani forma atarak eski haline döndürülebilecek türden bişey değil bu. istersen rom kuırabilirsin hatta eski haline çevirdiğin sürece de garantide sorun çıkmıyor. şimdi zaten yeterince uzun yazdım ayrıntıya girmicem ama ben one mini m4 cihazıma yüzlerce kez rom attığım halde eski haline çevirip 3 defa daha servise yolladım sorun çıkmadı. rom yükleyebilirsin ve ruu denilen dosyayı bilgisayarına indirip cihaza flash gibi yazılım yüklemesi yapabilirsin. bir sürü yol var mesaj at istersen yardımcı olmaya çalışırım
 


Üst Alt