İpucu HTC One M7

Sponsorlu Bağlantılar

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
HTC One M7
m7 şarj aleti orjinalde kaç volt kaç amper olmalı ben yurtdışından aldım telefonu hiç şarj etmiyor 5 volt 1 amper dün gece 12 de taktım sabah 4 te uyandığımda %17 görünce şok oldum takarken 2ydi kaç amperlik şarj adaptörü almalıyım yüksek amperli alsam cihaza zarar verir mi

Rygebin

Rygebin

Üye
CPUZ de şarj ederken telefonu voltaj değerleri yazar az alırsa gösterir. ama m7nin orjinal şarj aletinin kaç olduğuna bakmak lazım .Tahminim 1.7 mAh olabilir. :hmmm
Battery- Voltage kısmında gösteriyor M7'de .

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
sitesinde şu yazıyor

Voltaj aralıgı/frekans: 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz;

DC çıkıs: 5 V ve 1 A
sanırım bu şarj adaptörü bozuk şarja taktığımda telefonda takılı olduğuna dair ışığı yanıyor ve şarj simgesi doluyor ama hiç şarj olmuyor aksine düşüyor bende şimdi samsung şarj aletiyle şarj ediyorum

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
sitesinde şu yazıyor

Voltaj aralıgı/frekans: 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz;

DC çıkıs: 5 V ve 1 A
sanırım bu şarj adaptörü bozuk şarja taktığımda telefonda takılı olduğuna dair ışığı yanıyor ve şarj simgesi doluyor ama hiç şarj olmuyor aksine düşüyor bende şimdi samsung şarj aletiyle şarj ediyorum
Çok gariptir her telefona samsung şarj aleti güzel şar eder. Büyük ihtimalle kendi aleti bozuk bence de amper değerleri normal gözüküyor.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler alırsam yine 1 amper alayım öyle değil mi peki 2 amper veya 3 amper gibi normalden daha yüksek bi değer alsam nasıl olur sıkıntı çıkarır mı

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
teşekkürler alırsam yine 1 amper alayım öyle değil mi peki 2 amper veya 3 amper gibi normalden daha yüksek bi değer alsam nasıl olur sıkıntı çıkarır mı
Telefonun piline zarar gelebilir. Bunu anlayamazssınız da . İyi bir olayı yok sanırım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: huseyinkeske
huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar gidip 1 amperlik şarj adaptörü aldım 2 gün sıkıntısız şarj ettim bu sabah taktım olduğu yerde sayıyor hiç dolmuyor telefonda mı bi gariplik var yoksa şarj adaptöründe mi anlayamadım babamın grand neonun şarj aletiyle şarj ediyorum 0.7 amper cayır cayır doluyo sıkıntı yok gidip değiştirsem mi şimdi iphone 4 ü şarj a taktım htc adaptörüyle şarj gayet hızı doluyo 5 dakikada neredeyse % 7 falan doldu

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
problem usb kablosundaymış adaptörde değilmiş

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
kardeşim orıgınal samsung note serisi şarj aleti alıyorsun 5v 2.0 A olayı çözüyorsun
geçmiş olsun