HTC ONE M7 bilgisayarın internetini telefonda kullanma yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

sado_152_

sado_152_

Üye
    Konu Sahibi
HTC ONE M7 bilgisayarın internetini telefonda kullanma yöntemi
Merhaba arkadaşlar benim yeni öğrendiğim sizin belkide bildiğiniz bir yöntem ben yinede anlatayım bilmeyenler için. Telefonu bilgisayara ara kablo(usb kablo telefon ile gelen) ile bağlarken telefonun ust tarafında uyarı şarj saat vs gösterildiği yerde kabloyu bağlayınca 4-5 tane simge çıkıyor USB BAĞLI yazan yere tıklayıp USB AĞ AYARI 'na tıklayınca internetle alakalı birçok şeyin burdan yapıldığını göreceksiniz. İster telefonunuzdaki interneti bilgisayarla paylaşın ister bilgisayarınızdaki interneti telefonunuza paylaşarak uygulama veya oyun indirin veya telefonunuzun güncellemesini yapın ben şuan asphalt 8 airborne indiriyorum boyutu 1600 mb okadar hızlı indirmedi ama idare eder şuan internet hızım 300 mb olsun okadarda zaten wifi ile indirsem oda 1 veya 1 buçuk saate ancak indirirdi kolay gelsin.
NOT: bilgisayarınızda HTC Sync Manager yüklü olması lazım sanırım bende yüklü bilemiyorum belki o yüklü olmadanda çalışabilir deneyin derim .

resimler çok büyük oldu nasıl düzeltebilirim yani boyutunu nerden düzeltebilirim?

Üst Alt