İnş bn almadan düşse iyi olur şurda 20 gün sonra alıcam.

yurt dışında epey düşerde Türkiye'de düşmez...
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ülkemizde daha ucuza bulacağını sanmıyorum,benimde hTC One'ın güncellenmiş hali olarak gelmesini beklediğim veya note serisine rakip olarak beklediğim cihazı alasım var ancak hTC'nin + ları kadar - leri var samsung bence en ortada üretici çok + sı yok ama bir o kadar da - si yok![]()

Bu site güvenli mi? Çin malı felan satmasın sonra 13mp yazmış oraya
Birde - leri ney . Ben ilk üretilenler hariç diğer üretimlerinde - göremiyorum.
telefon %90 paralel ithalattır ama olsun zaten kaç kere bir cihaaydazımız gerçekten bizim yüzümüzden arıza yaptı ki ? + arıza yapsa bile kamera mı bozuldu mesela git ver onu telpa servisine 100 TL'ye falan yapsın veya başka bir yeri bozulduğunda v.s yani bence garantiyi pek kafaya takmaya gerek yok + o telefonların replika olma ihtimali olduğunu sanmam çünkü replika olsaydı o fiyattan satamazdılar adamı öttürürdüler 

Neyse bn henede htc one diyorum inananoyorum ki s4 den daha güzel ve konforlu.Tüm bilgiler için teşekürler yalnız maddeleri güncellemen lazım
Yanlışları söyleyeyim...
1.Durum led'i üst hapörlörün solunda gizli.
2.Beats yazısı bilgim kadarıyla ilk üretilen partilerde öleymiş.
3.TV Özelligini bizzat test ettim çalışıyor.
4.Ekranda android 4.2.2 versiyonu ile bölünme olmuyor .(Ayarlardan ayarlanıyormuş.)
5.SENSE 5 çok ram tüketiyor fakat bu telefonda SENSE4 de var yani okadar sorun yapmaz.
6.Siyah parmak izini ve kiri çok belli ediyor. Ve bn gümüşü seviyorum
Benim bildiklerimde bunlar ve senn saydklarnNeyse bn henede htc one diyorum inananoyorum ki s4 den daha güzel ve konforlu.

sorunları olmasa gerçekten çok iyi bir cihaz dediğim gibi aklına girmek istemem sonuçta o telefonu sen kullanacaksın ben değil dışarıdan görenin hoşuna gitmiş veya gitmemiş hiç önemli değil bu cihaz senin işini ne derecede görebiliyor o önemli 

1.si bildirim ledinin olduğunu bilmiyordum ama bence yanda olması iyi olmamış çünkü bu bir uyarı ışığı sonuçta
2.si düzeltildiyse ne mutlu
3.sü kumanda özelliği problemliymiş her televizyonla v.s eşleşmiyormuş bu konuda s4 daha önde
4.sü ekranda bölünme olmuyorsa ne mutlu ama 5 inç nerede 4.7 inç nerede hemde telefonu çok daha büyütmeden
5.si güncellemeyle sense 5 gelecektir güncellemeyi bunun için kurmamayı mı düşünüyorsunuz ?
6.sı o senin tercihin siyahın daha çok belli ettiğini bende duydum ama siyahı başka asalet akıyor
bu saydığım eksiler olmasa alacağım tek telefondur
bak bu benim telefon ilk çıktığında hazırladığım special pack'ımsorunları olmasa gerçekten çok iyi bir cihaz dediğim gibi aklına girmek istemem sonuçta o telefonu sen kullanacaksın ben değil dışarıdan görenin hoşuna gitmiş veya gitmemiş hiç önemli değil bu cihaz senin işini ne derecede görebiliyor o önemli
+
+
Güzel Müzikler Tabikide
Şuandada saten sense 5 var. güncelleme ile sabitmi olucak ?
Aynen benim içinde müzik
- - - Eklendi - - -
S4 de 4.7 inş deyilmi bahsettigin 5 inç ney ? Xperia ZMİ?

bu telefonlara o kadar para bayılmayın snapdragon 800 adreno 330 lu cihazlarda 2000 den gelecek mesela ben discovery alıp 2 sene idare edicem bu süre içinde para biriktirip high end bişey alıcam

ben niye note 3 diyorum hTC One Max diyorum![]()
Hayir olmayacak olsa bile en fazla 10 tl civarinda bir dusus olacak kanaatindeyim
ve %100 güvenli bir site.hTC One Max kaç inç ?
5 inç üzeri note serisine rakip olacak diyolar ve bence snap 800 lü olacak gpu yu bilmiyorum 
sadece sızdı5 inç üzeri note serisine rakip olacak diyolar ve bence snap 800 lü olacak gpu yu bilmiyorum
![]()
hayırdır hangi telefonu alacaksın merak ettim.senin profilde telefon yerinde 4 Eylül yazıyorhayırdır hangi telefonu alacaksın merak ettim.