hTC One Fiyatı Düşer mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

restmod

restmod

Üye
Htclerin fiyati fazla dusmuyor bir ay sonra en fazla 1800e iner o da en fazla one x bile fiyatini hala koruyo nerdeyse

fk555897

fk555897

Üye
Fazla birşey düşmez ama bir kıpırdama olur.

CaptaN-Force

CaptaN-Force

Üye
    Konu Sahibi
hepsiburada.com hariç tüm magazalarda 1999 tl fiyatı.

messevim

messevim

Üye
düşer..

CaptaN-Force

CaptaN-Force

Üye
    Konu Sahibi
İnş bn almadan düşse iyi olur şurda 20 gün sonra alıcam.

avcitalip

avcitalip

Üye
yurt dışında epey düşerde Türkiye'de düşmez...

- - - Eklendi - - -

İnş bn almadan düşse iyi olur şurda 20 gün sonra alıcam.

ülkemizde daha ucuza bulacağını sanmıyorum,benimde hTC One'ın güncellenmiş hali olarak gelmesini beklediğim veya note serisine rakip olarak beklediğim cihazı alasım var ancak hTC'nin + ları kadar - leri var samsung bence en ortada üretici çok + sı yok ama bir o kadar da - si yok :evet:

CaptaN-Force

CaptaN-Force

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışında epey düşerde Türkiye'de düşmez...

- - - Eklendi - - -

ülkemizde daha ucuza bulacağını sanmıyorum,benimde hTC One'ın güncellenmiş hali olarak gelmesini beklediğim veya note serisine rakip olarak beklediğim cihazı alasım var ancak hTC'nin + ları kadar - leri var samsung bence en ortada üretici çok + sı yok ama bir o kadar da - si yok :evet:

Bu site güvenli mi? Çin malı felan satmasın sonra 13mp yazmış oraya :)

Birde - leri ney . Ben ilk üretilenler hariç diğer üretimlerinde - göremiyorum.

avcitalip

avcitalip

Üye
Bu site güvenli mi? Çin malı felan satmasın sonra 13mp yazmış oraya :)

Birde - leri ney . Ben ilk üretilenler hariç diğer üretimlerinde - göremiyorum.

site güvenli mi diye sorarsan :

benim arkadaşım oradan pc topladı memnun :evet: telefon %90 paralel ithalattır ama olsun zaten kaç kere bir cihaaydazımız gerçekten bizim yüzümüzden arıza yaptı ki ? + arıza yapsa bile kamera mı bozuldu mesela git ver onu telpa servisine 100 TL'ye falan yapsın veya başka bir yeri bozulduğunda v.s yani bence garantiyi pek kafaya takmaya gerek yok + o telefonların replika olma ihtimali olduğunu sanmam çünkü replika olsaydı o fiyattan satamazdılar adamı öttürürdüler :evet:

- - - Eklendi - - -

-leri moralini bozmak gibi olmasın ama

1.si batarya o donanıma göre çok ufak ve sökülemiyor
2.si ddr 2 ram kullanıyor(s4 ddr3 kullanıyor)
3.sü arayüzünün çok karmaşık olduğunu ve kişiselleştirme yönünden berbat olduğunu söyleyenler var
4.sü dahili hafızası arttırılamıyor
5.si arkadaki beats audio yazısı çabuk soyuluyormuş
6.sı ekranın yanakları çok kalın ve bana göre ekran o kasaya göre küçük kalmış s4 gibi yanaklar azaltılıp ekran büyütülebilirdi...
7.si ön tarafta tuş eksik bu yüzden oyunlarda v.s ekran bölünüyor
8.si o kumanda uygulamasının düzgün çalışmadığı söyleniyor
9.su hTC cihazlarına güncelleme vermiyor
10.su bildirim ledi yok
11.si ram boştayken o arayüz yüzünden yaklaşık 1.4 GB'tı kullanılıyormuş,geriye kalanlar uygulamalarınmış :evet:
12.si kamerasının ışık dengesi v.s çok iyi ancak çektiği fotoğraflar 4MP olduğundan detaylar azalıyor
13.sü bence gümüş rengi iğrenç duruyor ama siyahının çok yakışıklı olduğunu söyleyebilirim
14.sü kilit ve güç butonu çok ters yerleştirilmiş ve basmak tek elle zor oluyormuş
15.si alttaki usb çıkışı samsungdaki gibi ortada olmalıydı telefonun tasarımını bozmuş bence
16.sı gorilla glass 3 yerine 2 var
17.si s4'teki yazılımsal özellikler yok ama yine kendine has özellikler var
18.si bu kadar eksiye rağmen nedense ülkemizde daha pahalı ve daha az değer kaybediyor

aklıma gelmeyenlerde vardır illaki,bu sorunlar olmasa siyahı çok asil duruyor telefon kaliteyim diyor ama bu sorunlar bence o telefonun sonu + bence s4'e göre tek +sı beats audio stero hoparlörler ve kaliteli malzemesi ve 4G desteklemesidir ama 4G şu anda ülkemizde yok ve yaklaşık 3-4 yıl daha bence gelmez yarın gelse kurulması ve sistemin tam oturması yine 3-4 yıl bulur bence çok önemli değil :evet:

aman neyse takılma sen benim yazdıklarıma almak istersen linkini verdiğim sitelerden birinden içine sineninden al siyah olmasını tavsiye ederim çünkü karizma siyahta gümüşü çakma iphone 5 gibi duruyor :zzz:

bak bunu sakın fanlık olarak algılama darılırım çünkü s4'ünde en az bunun kadar -si vardır note 3'ü bekliyorum ve inşallah alacağım :eller:

CaptaN-Force

CaptaN-Force

Üye
    Konu Sahibi
Tüm bilgiler için teşekürler yalnız maddeleri güncellemen lazım :)
Yanlışları söyleyeyim...
1.Durum led'i üst hapörlörün solunda gizli.
2.Beats yazısı bilgim kadarıyla ilk üretilen partilerde öleymiş.
3.TV Özelligini bizzat test ettim çalışıyor.
4.Ekranda android 4.2.2 versiyonu ile bölünme olmuyor .(Ayarlardan ayarlanıyormuş.)
5.SENSE 5 çok ram tüketiyor fakat bu telefonda SENSE4 de var yani okadar sorun yapmaz.
6.Siyah parmak izini ve kiri çok belli ediyor. Ve bn gümüşü seviyorum :D

Benim bildiklerimde bunlar ve senn saydklarn :) Neyse bn henede htc one diyorum inananoyorum ki s4 den daha güzel ve konforlu.

avcitalip

avcitalip

Üye
Tüm bilgiler için teşekürler yalnız maddeleri güncellemen lazım :)
Yanlışları söyleyeyim...
1.Durum led'i üst hapörlörün solunda gizli.
2.Beats yazısı bilgim kadarıyla ilk üretilen partilerde öleymiş.
3.TV Özelligini bizzat test ettim çalışıyor.
4.Ekranda android 4.2.2 versiyonu ile bölünme olmuyor .(Ayarlardan ayarlanıyormuş.)
5.SENSE 5 çok ram tüketiyor fakat bu telefonda SENSE4 de var yani okadar sorun yapmaz.
6.Siyah parmak izini ve kiri çok belli ediyor. Ve bn gümüşü seviyorum :D

Benim bildiklerimde bunlar ve senn saydklarn :) Neyse bn henede htc one diyorum inananoyorum ki s4 den daha güzel ve konforlu.

1.si bildirim ledinin olduğunu bilmiyordum ama bence yanda olması iyi olmamış çünkü bu bir uyarı ışığı sonuçta :evet:
2.si düzeltildiyse ne mutlu :)
3.sü kumanda özelliği problemliymiş her televizyonla v.s eşleşmiyormuş bu konuda s4 daha önde
4.sü ekranda bölünme olmuyorsa ne mutlu ama 5 inç nerede 4.7 inç nerede hemde telefonu çok daha büyütmeden :)
5.si güncellemeyle sense 5 gelecektir güncellemeyi bunun için kurmamayı mı düşünüyorsunuz ?
6.sı o senin tercihin siyahın daha çok belli ettiğini bende duydum ama siyahı başka asalet akıyor :)

bu saydığım eksiler olmasa alacağım tek telefondur :)

bak bu benim telefon ilk çıktığında hazırladığım special pack'ım :ehe sorunları olmasa gerçekten çok iyi bir cihaz dediğim gibi aklına girmek istemem sonuçta o telefonu sen kullanacaksın ben değil dışarıdan görenin hoşuna gitmiş veya gitmemiş hiç önemli değil bu cihaz senin işini ne derecede görebiliyor o önemli :evet:

+

+

Güzel Müzikler Tabikide :)

CaptaN-Force

CaptaN-Force

Üye
    Konu Sahibi
Şuandada saten sense 5 var. güncelleme ile sabitmi olucak ?
Aynen benim içinde müzik :)

- - - Eklendi - - -

1.si bildirim ledinin olduğunu bilmiyordum ama bence yanda olması iyi olmamış çünkü bu bir uyarı ışığı sonuçta :evet:
2.si düzeltildiyse ne mutlu :)
3.sü kumanda özelliği problemliymiş her televizyonla v.s eşleşmiyormuş bu konuda s4 daha önde
4.sü ekranda bölünme olmuyorsa ne mutlu ama 5 inç nerede 4.7 inç nerede hemde telefonu çok daha büyütmeden :)
5.si güncellemeyle sense 5 gelecektir güncellemeyi bunun için kurmamayı mı düşünüyorsunuz ?
6.sı o senin tercihin siyahın daha çok belli ettiğini bende duydum ama siyahı başka asalet akıyor :)

bu saydığım eksiler olmasa alacağım tek telefondur :)

bak bu benim telefon ilk çıktığında hazırladığım special pack'ım :ehe sorunları olmasa gerçekten çok iyi bir cihaz dediğim gibi aklına girmek istemem sonuçta o telefonu sen kullanacaksın ben değil dışarıdan görenin hoşuna gitmiş veya gitmemiş hiç önemli değil bu cihaz senin işini ne derecede görebiliyor o önemli :evet:

+

+

Güzel Müzikler Tabikide :)

S4 de 4.7 inş deyilmi bahsettigin 5 inç ney ? Xperia ZMİ?

avcitalip

avcitalip

Üye
Şuandada saten sense 5 var. güncelleme ile sabitmi olucak ?
Aynen benim içinde müzik :)

- - - Eklendi - - -

S4 de 4.7 inş deyilmi bahsettigin 5 inç ney ? Xperia ZMİ?

s4 5 inç yani tam olarak 4.99 inç ve ekranın yanakları inceltildiği için s3 ile neredeyse aynı boyda :)

sense 5 için birşey diyemeyeceğim ben inceleme videosunu izlerken duydumi,istersen biraz dişini sık karşılaştırma videosu gelecek htc one ile s4'ün :oke:

DH forumda anasayfada şu anda kos kocaman s4 incelemesi var istersen onu bir izle ben bile s4'e aşık oldum ama almam note 3'ü bekliyorum :ehe

DalvikCache

DalvikCache

Üye
bu telefonlara o kadar para bayılmayın snapdragon 800 adreno 330 lu cihazlarda 2000 den gelecek mesela ben discovery alıp 2 sene idare edicem bu süre içinde para biriktirip high end bişey alıcam

avcitalip

avcitalip

Üye
bu telefonlara o kadar para bayılmayın snapdragon 800 adreno 330 lu cihazlarda 2000 den gelecek mesela ben discovery alıp 2 sene idare edicem bu süre içinde para biriktirip high end bişey alıcam

ben niye note 3 diyorum hTC One Max diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: CaptaN-Force
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Hayir olmayacak olsa bile en fazla 10 tl civarinda bir dusus olacak kanaatindeyim

LimePie

LimePie

Üye

sadece sızdı :evet: 5 inç üzeri note serisine rakip olacak diyolar ve bence snap 800 lü olacak gpu yu bilmiyorum :evet:

senin profilde telefon yerinde 4 Eylül yazıyor :) hayırdır hangi telefonu alacaksın merak ettim.

avcitalip

avcitalip

Üye
senin profilde telefon yerinde 4 Eylül yazıyor :) hayırdır hangi telefonu alacaksın merak ettim.

aklımda S4'ün derlenip sorunlarından ayrıştırılmış bataryası 2.600 mAh'tan 3.600 mAh'a çıkartılmış ve ekranı büyütülmüş versiyonu :)

Tabikide Samsung Galaxy Note III :ehe

bu tasarımla gelirse %99,9 Allah izin verirse alacağım :

- - - Eklendi - - -

IFA 2013 fuarında 4 eylülde tanıtılacak :)

- - - Eklendi - - -

1.8 GHZ Exynos 5 octa (sanırım snapdragon 800'e karşı güçlendirmeler yapılır)
2 GB Ram (çok ufak bir ihtimalle 3GB olabilir)
s4'teki gpunun overclock edilmişi (bir ihtimal daha iyi bir gpu kullanılabilir)
s4 teki yazılımsal özellikler ve daha fazlası :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt