ahmetsuha525000
Üye
-
Konu Sahibi
-
htc one nın kamerası pek tatmin etmez ama diğer tüm işlerini görürsünArkadaşlar Elimde Galaxy S4 32GB var. Açıkçası çok sorunlu boş işlevleri var. Menüsü sıkıntılı. HTC One da kamerası, bataryası ve hafızası tatmin edermi bilemedim? Almalı mıyım. İlk defa HTC kullanacam
o kadar görünmez dostum. sonuçta mp farkı yani. buralarda ön plana çıkar. Arkadaşmla oda çekiminde test ettik kamerlarını ve Arkadşmda one nın kamerasını çok beğendi. S4 kullanıyo arkadşm. zifiri karanlıkta da test ettik yine one derim. ama gündüz koşullarında dış mekan çekimleri s4 daha iyi tabiki. özellkile çekilen fotoya zoom yaparken benm tel bi yerde kalıyo4MP ama S4de göre nasıl ben konserlere gidip video çekiyorum. Uzakta olsam bile S4de sanatçı çok net görülüyor videoda HTC Oneda net görülür mü.
Ya tabi S4 güzel telefon. Gece zaten çekim yapamazsın. Yapacaksan Flash var o işimi görür. Ama alırken ben oyuna geldim. S serisi güncelleme alır dediler tamam bu doğru. 8 çekirdek işlemci dediler aslı yok. Bataryası iyi dediler e idare eder. Performans güzel dediler. İlk günler güzeldi artık donuyor. Sensörler var dediler çoğu çalışmıyor. Kodlar gizli CM desteği yok. Ekran kalitesi iyi dediler ilk defa HD telefon kullanıyorum bana aşırı kaliteli geliyor. Tasarım iyi değil. Sağlam değil sadece ekran sağlam Corning Gorilla Glass 3 HTCdede var. Sesde kötü. Ama hafıza kamera güzel. HTC One 64GBlik versiyonu var mı Türkiye de.
One S4 kadar güncelleme alır mı yani 2 sene falan
Hafıza önemli benim için. 23GB +32GB yetmiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?