HTC One 2 (M8): renkli parlak metalik yeni fotoğraflar!

    Konu Sahibi
HTC One 2 (M8): renkli parlak metalik yeni fotoğraflar!

HTC One 2'ye ait yeni görüntüler geldi.
HTC’nin merakla beklenen amiral gemisi HTC One 2 ile ilgili bilgi ve görüntüler gelmeye devam ediyor. Twitter üzerinde yayınlanan yeni görsele baktığımız zaman, diğer resimlerde olduğu gibi çift LED flaş ve çift kamera olduğu görülüyor.

Yeni gelen görüntü de cihazın kasası diğerlerinden farklı olarak renkli metalik bir yapıya sahip. Belki de ortamın aydınlatmasından kaynaklanan bu renkli parlak metal görünümü cihaza şıklık vermiş. Muhtemelen HTC One 2’de, mat gri rengi de mevcut olacak.

İkinci resimde cihazın ön tarafı görünüyor. Ekranın alt kısmında HTC logosu yerleştirilmiş. Gelen son söylentilere göre bu yeni süper akıllı telefon, HTC’nin New York'ta düzenleyeceği bir etkinlikte, en geç Mart ayında sunulacak. Gerçekten öyle olup olmadığını zamanla göreceğiz.
 

0MG90

Üye
Nasıl metal bu? One daha farklıydı?
 
Tasarım olarak one ın biraz daha toplu yuvarlak köşeli halini yapmışlar sanki
 
One 1 aluminyumdu bu tam metal olacak heralde nokia gibi.Bu cihaz sivil hayata girdi mi sanki alisveris merkezi gibi
 
ben tasarımı beğenmedim ya. özellikle ön görünümü
 

Invoke

Üye
Valla, ben de beğenmedim. Alüminyum olmayacak diyorlar zaten. (?)
-Çöp (!)
 
Tepkiler: By_Casparov