HTC Ocean Note akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC Ocean Note akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı
HTC Ocean Note adındaki yeni bir model hakkında bilgiler geldi.



Akıllı telefon pazarında mücadele eden Tayvan merkezli HTC, kısa bir süre önce yeni üst seviye cihazı HTC Bolt'u Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunmuştu. Bu cihaz HTC 10 Evo olarak uluslararası pazar için duyurulurken, firma yeni akıllı telefon modellerinin hazırlıkları içerisinde ve yeni modellerden birisi de HTC Ocean Note adı ile ortaya çıktı.



Hatırlanacağı üzere bir kaç hafta önce HTC'nin yeni Ocean ismine sahip bir akıllı telefon modeli hakkında ilk bilgiler gelmişti. Bu cihaz Tayvan üzerinden bir kaynak tarafından detaylandırıldı ve yeni akıllı telefonun HTC Ocean Note olarak adlandırılacağı ifade ediliyor.



HTC Ocean Note'nun ortaya çıkan görsellerine baktığımızda akıllı telefon 5.5" ve 5.7" arasında bir ekran ile pazara sunuluyor. Cihazın ön tarafında fiziksel Home butonunun ise yer almadığını söyleyebiliriz. Ayrıca değişikliklerden birisi olarak HTC bu yeni akıllı telefon modelinde 3.5mm kulaklık girişine yer vermemiş. HTC Bolt / 10 Evo'nun arkasından firmanın 3.5mm kulaklık girişi içermeyen ikinci cihazı olduğunu belirtelim.



Yeni HTC Ocean Note akıllı telefon iki öne çıkan özellik ile geliyor. Samsung'un Galaxy S7 edge modeli gibi bu yeni akıllı telefonun da iki yanı kavisli ekrana sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca kamera tasarımı dikkat çekiyor.

HTC 10 DxOMark'dan 88 puan alırken, Google Pixel 89 puan ile listede en üstte yer alırken bu kaynağa göre HTC Ocean Note zirveye yerleşecek.
HTC Ocean Note akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı
 


Üst Alt