HTC nın son bombası- detaylar !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crouch

Üye
    Konu Sahibi
HTC nın son bombası- detaylar !!
Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden HTC, büyük ilgi gören EVO modelini yeniliyor. İşte detaylar:

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, ABD'de büyük satış rakamları yakalayan modeli EVO'yu yeniliyor. EVO 3D olarak gelecek olan yeni model, güçlü donanımsal özellikleriyle ve 3 boyutlu görüntüleme teknolojisiyle rakiplerine karşı HTC'nin en büyük silahlarından birisi olacak. 4.3 inch büyüklüğünde 960 x 540 piksel çözünürlüğünde 3D ekrana sahip telefona, Qualcomm'un 1.2 GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci eşlik ediyor.

Telefonun arka kısmında 5MP ve ön kısmında ise görüntülü konuşma için 1.3MP kamera yer alıyor. Telefon ayrıca 1080p çözünürlüğünde 2D ve 720p çözünürlüğünde 3D video kaydına da imkan sunuyor. Çıkış tarihi ve fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmayan telefon ABD'de Sprint tarafından satılacak.

• Beğen
Tepkiler: 61semih

61semih

61semih

Üye
bazılşarı hala n8 ın bundanda ıyı oldugunu ıdda edebılır :d:

• Beğen
Tepkiler: hoss ve e_memet88
e_memet88

e_memet88

Üye
Dünyaya hayırlı uğurlu olsun ne diyelim,

bilgi için teşekkür ederim...

Saygılar...

ganster86

Üye
artık mobil sektörü apple samsung htc den sorulur.

• Beğen
Tepkiler: eQooo ve hoss
MetQ7

MetQ7

Üye
Güzel bir oyuncağa benziyor:d:

hoss

hoss

Üye
mükemmel bir telefon htc akıllı telefon pazarında baya iddalı

angryperson

Üye
bazılşarı hala n8 ın bundanda ıyı oldugunu ıdda edebılır :d:

şaşaılacak bir durum değil.... bu teknoloji zaten vardı onlar yine n8 dediler hem de tüm telefonlara karşı...... ben hem n8 hem galaxy kullanıyorum şuan satmaya çalışıyorum n8i....... gerçekten çok boş bir (akıllı) :) telefon......

• Beğen
Tepkiler: hoss
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt