HTC Nexus Marlin bu tasarım ile mi sunulacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC Nexus Marlin bu tasarım ile mi sunulacak?
Bence harika duruyor ama ülkemize gelmedikten sonra bizim için anlamı yok gibi :hmmm umarım bu sefer gelir

Akıllı telefon pazarında geliştirdiği Android işletim sistemi ile yazılımsal açıdan oldukça önemli bir yere sahip olan Google, ayrıca donanım ürünleri de sunmayı ihmal etmezken, şimdiye kadar Nexus çatısı altında bir çok akıllı telefon ve tablet sunulmuştu.



Son olarak geçtiğimiz sene Ekim ayı sonunda firmanın Nexus 5X ve Nexus 6P modelleri pazara sunulurken, bu cihazlarda Nexus 5X, LG tarafından, Nexus 6P de Huawei tarafından üretilmişti. Şimdi ise yeni dönemde Google'ın yeni Nexus akıllı telefonlarının üreticisi olarak HTC'nin ismi geçmekte.

HTC daha önce hatırlanacağı üzere Google'ın Nexus 9 adındaki tabletinin üretimini üstlenmişti ve bu sene de iki Nexus akıllı telefonun HTC tarafından üretileceği iddia edilmekte. Bu cihazlar Google cephesinde Sailfish ve Marlin isimleri ile bilinirken, HTC cephesinde ise S1 ve M1 kod isimleri ile adlandırılmaktalar.

Cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de Nexus Marlin'e ait olduğu iddia edilen bir akıllı telefonun render görseli ortaya çıktı. Henüz resim hakkında kesin bilgi bulunmazken, gelen bilgiler doğru olabileceğini gösteriyor.

İddialara göre HTC Nexus Marlin, 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile sunulacak. Yeni akıllı telefon gücünü ise dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdrgon 820 / 821yonga setinden güç alacak ve ayrıca 4GB sistem belleği içerecek olan cihazın 12MP arka kamera / 8MP ön kamera ile sunulacağı kaydedilmekte.
HTC Nexus Marlin bu tasarım ile mi sunulacak?
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


Üst Alt