HTC mi iPhone mu

Sponsorlu Bağlantılar

yassose

Üye
    Konu Sahibi
HTC mi iPhone mu
arkadaslar telefon almayi dusunuyorum htc touchpro 2 mi daha iyi yoksa iphone mu.yardimci olursaniz sevinirim

venusutarit

venusutarit

Üye
HTC TOUCH HD
kesinlikle

naksi

Üye
htc diamond 2 den sasmayin.arkadaslar 10 sene hep nokia kullandim.arkadasin biri htc almisti cok hosuma gitti.ve bende aldim.suuuupppeeeerrr bisey.tevsiye ederim.artik laptop unuz cebinizde.kolay gelsin

Odysseus

Odysseus

Üye
O kadar para ödeyebiliyorsan bu işin duayeni Blackberry'dir. Ben tavsiye üzerine almadım kalitesini biliyordum, sadece modeli internetten seçip gittim ve sipariş ettim çok memnunum. Özellikle telefonun işlemcisi çok hızlı (528 Mhz) kamera performansı da bu sınıfta bulabileceğinizin en iyisi. GPS, WiFi özelliklerinin yanı sıra Office dökümanları üzerinde okuma ve düzenleme yapabilmeniz onu tercih nedeni yapıyor.

yassose

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz icin tesekurler tercihimi iphoneden yana kullandim artik seneyede htc deneriz .

Odysseus

Odysseus

Üye
Hayırlı olsun. Sorunsuz kullanmanızı diliyorum

yassose

Üye
    Konu Sahibi
sagol tesekur ederim

hüseyin3521

Üye
Arkadaşlar slm bende de htc var ama nette video izleyemiyorum flaş istiyor nerden indirebirim şimdiden tşkler

fodder

fodder

Üye
iphone çözünürlüğü en fazlaolan telefon o :)

alixkandemir

Üye
HTC
5 basar apple i phone ye windows işletim sistemine sahip bi kere

aymen_sezer

Üye
Ben HTC thouc 2 kullanıyorum ve kesinlikle htc derim ımkanım olursa alıcam tefon gene htc hd2 olur bu seferde.

Tracy35

Tracy35

Üye
HTC
5 basar apple i phone ye windows işletim sistemine sahip bi kere
hahaha Güldürme beni ıphone Htc 5mi basar :kop::kop: tam tersı olmasın :D bnm su htc hd 3 hoşuma Gıttı Hemde Çok hoşuma gıttı o çıksın Onu almayı Dusunuyorum inş alıçamda :=)
htc hd3 benım pc ile aynı ozelıkde nerdeyse off ya :D

cavekid

cavekid

Üye
hayırlı oolsun

alcm1

alcm1

Üye
Wave dede bada var ama iphone ve htc ile karşılaştırmalarda tercih hep waveden yana kullanılıyor :) Samsung en iyisi bunu eski bir samsung düşmanı olarak söylüyorum
SaygıLar .. :P

78945612300a

Üye
Seneye htc alacaksan
Htc hd2 al
Benden Sana tavsiye

propaganda

Üye
Selam veren arkadaşa aleyküm selam

navti

navti

Üye