Anket HTC M8'in fiyatı sizce ne kadar olur?

Sponsorlu Bağlantılar

HTC M8 SİZCE FİYATI NE KADAR OLUR?

• Kullanılan toplam oy
    19
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Arkadaşlar sizce amoled mi IPS mi yardım edin yav AMOLED göze çok hoş geliyor fakat biraz abartı renk e IPS de siyahları kötü gösteriyor :/ nasıl olacak..

Invoke

Invoke

Üye
IPS silahları kötü mü gösteriyor? =P

Invoke

Invoke

Üye
Mesela iki telefon karşılaştırıyorsun biri ıps diğeri amoled ise ben hiç takılmam ekrana, diğer özelliklere bakarım. Hangisi daha iyiyse artık. Boş ver takılma bu.kadar :D

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
tecno_man

tecno_man

Üye
2000'le temiz kapatırlar bence

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Mesela iki telefon karşılaştırıyorsun biri ıps diğeri amoled ise ben hiç takılmam ekrana, diğer özelliklere bakarım. Hangisi daha iyiyse artık. Boş ver takılma bu.kadar :D

Öyle olmak isterdim.. sadece ips ekran kullanmışsan ve alışmışsan bunu anlamaman normal çünkü çok parlak bir görüntü veriyormuş.. arkadaşta iphone 5 var bildiğim kadarı ile IPS(Retina) ekran bende de s3 var (HD Süper Amoled).. Bakıyorum benimki daha koyu doygun renk veriyor siyahlar tam siyah fakat iphone 5 in ekranına bakıyorum siyahlar hafif grimsi gibi bunun sebebini amoledde siyah renk vercek olan pixellerin enerjisini kesip tam siyah renk verebilmesine bağlıyorlar... IPS ekranda alttan aydınlatma olduğu için siyah ekranada ışık veriyor bu yüzden hafif grimsi oluyormuş.. Zaten şuan telefonumu değiştirmiyorum ama değiştirecek olursam Samsung alamak istemiyorm ama diğer leri de IPS ekran kullanıyor yardıma ihtiyacım var acaba çok pişman olurmuyum ?? :(

0MG90

0MG90

Üye
Apple IPS kullanmıyor sadece Retina bildiğim kadarıyla.

Invoke

Invoke

Üye
Anlamaman normal diye girip, veriyormuş diye duyduklarınla devam ediyorsun. Neyse sana çok net bir cevap vereyim: "Hiç pişman olmazsın. " Ayrıca amoledi biliyorum, dağ başında oturmuyoruz her yer telefon. =P Bir de IPS var IPS var. Her IPS panel aynı olmaz. Telefonunu değiştireceğin zaman piyasadaki cihazlara bakar, karar verirsin. Rahat ol.

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Apple IPS kullanmıyor sadece Retina bildiğim kadarıyla.

Aynı teknoloji sadece PPI fazla Retinada..
Anlamaman normal diye girip, veriyormuş diye duyduklarınla devam ediyorsun. Neyse sana çok net bir cevap vereyim: "Hiç pişman olmazsın. "

Yanlış anlama hemn ben gördüğümü söylüyorum sadece ekran teknolojisini herkes gibi bende araştırıp gördüklerim ve okuduğum forumlardan öğrendim bunun için veriyormuş dedim.. Siyah hafif grimsi gibi yanı ben ikisini karşılaştırdım anladım ama mesela bir arkadaşm gelip de yanımda Full HD Super amoled ekranı açtığı zaman çok fark görüp pişman olurmuyum diyorum olay bu .. Ama olmazsın demişsin eyvallah alırken bir daha bakıcam zaten fikirlerinizi alıyım dedim..

Invoke

Invoke

Üye
Sen alırken bir daha konu açarsın zaten, o zaman bakarız, cihazdan cihaza değişir. Kaliteli panel kullanıldıysa sorun olmaz.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
2500 ve üzeri biraz daha yüksek olacaktır bence

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar HTC M8 Türkiye Turkcell Önşipariş Fiyatı;

Sizce Bu Fiyat Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? 2499 TL

0MG90

0MG90