HTC Kullananlar Konuya Baksın Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
HTC Kullananlar Konuya Baksın Lütfen.
Herkeze Merhabalar. elımde temiz bi 5800 var ciziksiz garantili bunu bi 250-300 arası fıyata satıp üstüne para koyup htc almak istiyorum 5800 a göre ne + ları oldugunu yazarmısınız htc kullanan arkadaslar lütfen. birde dokunmatıgı 5800 a göre dahamı ıyıdır? simdiden ilgilenip cevap veren herkeze teşekkürler.

wanhelsinki

wanhelsinki

Üye
Herkeze Merhabalar. elımde temiz bi 5800 var ciziksiz garantili bunu bi 250-300 arası fıyata satıp üstüne para koyup htc almak istiyorum 5800 a göre ne + ları oldugunu yazarmısınız htc kullanan arkadaslar lütfen. birde dokunmatıgı 5800 a göre dahamı ıyıdır? simdiden ilgilenip cevap veren herkeze teşekkürler.
5800 mı güldürme beni htc wildfire kullanıyorum ben okadar telefon değiştirdim ve bu telefonda kaldım buna iphone g3 de dahil olmak üzere dostum iphone 3g de bile microsoft exzel programı açılmazken htc wildfirede açabiliyorsun facebook youtubede sorunsuz video seyredebiliyorsun yani sayacaklarım bununla yetmez bir çok özellik oynamaktan vaktin nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun ve bi 5800 500 tlyken htc teknosada 600 tl sence hangisi tabiki htc o fiyata o kalitede telefon alman imkansız ve android sistem istemediğin kadar program yükle kur 32 gb ta kadar hafıza kartı desteklemekte zaten telefonu aldığında içinde 2 gb tlık hafıza kartı bulunmakta bence 2000 tl lik iphon yerine 600 tl lik wildfire kaçmaz iphondan farkı hem fiyatı hemde programları bunun yanında dokunmatiği iphonla farksız mükemmel dokunmatik var touch ekran ne ararsan var kardeşim ben kullanıyorum ve memnunum hayırlısı dielim

--------------- Ekleme ---------------

bu arada dostum yazmayı unutmuşum kamerası 5 mp daha ne sayayım

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
kardesm cok sagol hersey icin bilgilerin icin ben yalnız biraz daha uygun birsey düsünüorm htc touch 2 yada htc touch diamond 2 düsünüyorum. touch diamond 2 cok hosuma gıttı yalnız fıyatını blmıorm ankarada yasıorm burda nerde satılır onuda pek bılemıorm. benim istedgm sey dokunmatık 5800 dan iyi olsun yeter. cünkü htclerin dokunmatıgı hep bozuluor dıe duyuorm. yada alanlar hep kalemle kullanıyor diye. birde telefonun jak cıkısı bu sony nin falan kulaklıklarına uyumlumudur? yoksa kendı kulaklıgını kullanmak zorundamısın kardesm?

kardesm cok sagol hersey icin bilgilerin icin ben yalnız biraz daha uygun birsey düsünüorm htc touch 2 yada htc touch diamond 2 düsünüyorum. touch diamond 2 cok hosuma gıttı yalnız fıyatını blmıorm ankarada yasıorm burda nerde satılır onuda pek bılemıorm. benim istedgm sey dokunmatık 5800 dan iyi olsun yeter. cünkü htclerin dokunmatıgı hep bozuluor dıe duyuorm. yada alanlar hep kalemle kullanıyor diye. birde telefonun jak cıkısı bu sony nin falan kulaklıklarına uyumlumudur? yoksa kendı kulaklıgını kullanmak zorundamısın kardesm?

wanhelsinki

wanhelsinki

Üye

kardeşim bak ben kullanmadığım telefon kalmadı 5800 alan bir çok arkadaşım var ve bend alacaktım iyiki almadım çoğu sorunlu dokunmatiğe gelince htc wildfire hem kapasitif ekran hemde touch özellikde dokunmatiği iphone4 ten farksız adamlar yapmış htc wildfireye yüklediğim uyglamanın sayısını sana söylimmi tam tamına 118 tane ve dahada yükleyeceğim telefonda yavaşlama olmadı öyle htc wildfirenin kalemide yok zaten daha elimi sürmemle işlem yapması bir oluyor youtubeden kesintisiz video seyredebiliyorum faceden kesintisiz videyo seyredebiliyorum açmadığım pdf dosyası yok discover uygulamsıyla animal belgesel seyredebiliyorum kesintisiz heleki filimde aynı şekilde daha aklıma geldikçe sana yazcam dur 2 saat video kayıt yabtım düşün bi hangi telefon yapıyor aynı zamanda televizyon uygulaması yükledim harika telefonda anten yok nasıl çekio kesintisiz seyredebiliyorum zaten telefon android olması yeterde artar bile bak mesela htc desirede alabilirsin dicem ama malesef pahalı 1500 tl felan ama inan bir iphone yada nokia alana kadar htc wildfiren olsun yeter zamanın nasıl aktığını anlayamazsın internete bağlı deilken akadaşlarının facedeki güncellemlerini yorumlarını görebiliyorsun resim deiştirse bile telefonundada deişiyor telefon rtehberine atama yapabiliyorsun mp3 müzic die program yükledim telefondan istediğim şarkıyı indire biliyorum kendi mapsı ar ister yürüyerek ister arabayla sana yol tarif etsn yai alaycağın alalı 2 aydan fazl oldu hala keşfedemediğim özellikleri var bu fiyata bu telefon kaçmaz bence sende kaçırma tabi bulabilitrsen teknosalarda var die biliyorum teknosadan aldım bede

kardeşim özür yanıtlamayı unutmuşum kulaklıklar sonyle uyumlu ve dokunmatiği çabuk bozuluyor demişsin ben okadar nette almadan öncede baktım ve kullananlar var 6 aydır daha en ufak dokunmatiğind sorun görmemişler ben 2 aydır kullanıyorum şu an hiçbirşey yok hem ses olarak mükenmel kulaklıklar telefonun sesi kulağını patlatcak cinsten mükemmel ses olayı ben winap5.0 yükledim telefona ondan dinliyorum hemde mükemmel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt