HTC J Butterfly

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarimakas

Üye
    Konu Sahibi
HTC J Butterfly


Akıllı cep telefonu piyasasının ilk 5" ekranlı Hd cep telefonu HTC'den geldi. HD Super LCD 3 ekran teknolojisini kullanan HTC'nin yeni akıllısının ismi .
Şimdilik dünyanın en iyi telefonu konumunda bulunan HTC J Butterfly inç başına 440 ppi değeri ile yine dünyanın en iyi ekran kalitesine sahip cep telefonu olarak karşımıza çıkıyor. Qualcomm tarafından üretilen 1.5 Ghz 4 çekirdekli Snapdragon S4 Pro APQ8064 işlemcisine 2Gb gibi muhteşem bir ram ve Andreo 320 grafik biriminden güç alıyor.
nun özellikleri saymakla bitecek gibi değil. 4G LTE teknolojisine sahip olan cihaz üst düzey bağlantı birimleri ile de dikkat çekiyor. 9.1 mm kalınlığındaki telefon Beats Audio ses teknolojisine de sahip. 16 GB dahili hafızanın yanısıra cihazda MicroSD kart desteği de bulunuyor.
HTC J Butterfly cep telefonunun kamerası ise 8 megapiksel çözünürlüğünde. Cihazın bir de 2.1 megapiksel ön kamerası bulunuyor. Arka kamera 3280x2464p görüntü boyutu, 1920x1080p video boyutu sunuyor.
IPX5 teknolojisini de bünyesinde barındıran HTC J Butterfly bu özelliği sayesinde belli değerlerde su geçirmezlik özelliğine de sahip olmuş oluyor. Aralık ayında cep telefonu kullanıcıları ile buluşacak olan henüz belli değil.



 
  • Beğen
Tepkiler: nanotex


.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Defalarca paylaşıldı bu :)

75 Konu açmışsın 1 beğenin var :)
 
nanotex

nanotex

Üye
2 oldu
 
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Harika bişey ya bu
 
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
2020 mah batarya ile piyasaya çıkıyor.Ve şuan sadece Japonya'da satışa sunuldu.Daha sonra yavaş yavaş Avrupa'ya yayılacakmış...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt