Arkadaşlar HTC HD2 - SONY XPERİA 10i - HANGİSİ ALMALIYIM ?? Yardımcı Olurmusunuz
cmk21 Üye Konu Sahibi HTC HD2 - SONY XPERİA 10i - HTC WİLDFİRE ?? HANGİSİ ALMALIYIM ?? Arkadaşlar HTC HD2 - SONY XPERİA 10i - HANGİSİ ALMALIYIM ?? Yardımcı Olurmusunuz
cmk21 Üye Konu Sahibi kullanan arkadaşlar varmı hepsini incelediim hd2 ve xperia aynı özelliklerdeler sadece hd2 ekran olarak azcık daha büyük wildire işlemci ve ekran olarak daha küçük tabi fiyatıda küçük onlara göre
kullanan arkadaşlar varmı hepsini incelediim hd2 ve xperia aynı özelliklerdeler sadece hd2 ekran olarak azcık daha büyük wildire işlemci ve ekran olarak daha küçük tabi fiyatıda küçük onlara göre
clarsa Üye nokia n8e bakmalısın =) illaki htc türevi dersen hd 2 desire z yada desire hd yada galaxy s i9100,i9010,i9000 önerimdir
nokia n8e bakmalısın =) illaki htc türevi dersen hd 2 desire z yada desire hd yada galaxy s i9100,i9010,i9000 önerimdir
cmk21 Üye Konu Sahibi arkadaşlar ben HTC HD2 Ve Xperia 10 arasında kaldım kullanan arkadaşlar lütfen yardım plss
cmk21 Üye Konu Sahibi arkadaşlar htc hd2 tmobile ve xperia10i kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum