htc hd2 asla ölmez

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
htc hd2 asla ölmez

Evet başliktan da anlaşilacagi uzere htc hd2 yine bir mucizeye imza atarak bizleri şaşirtmayi başardi.
İlk olarak 2009 yılında windowsmobile6.5 işletim sistemiyle piyasaya sürülen htc hd2 zaman icinde wp7,wp7.5,wp7.8ve android işletim sistemleriyle karşimiza cikmişti. Son olarak dark forces team(DFT) karşimiza wp8 yuklu bir htc hd2 ile cikmayi başardi.
Şimdilik bu resimler dışında pek fazla bilgi olmasa da yakinda ayrintilar ortaya cikacaktir. Tabi boyle bir şeyin başarilmiş olmasi mevcut wp7.x surumlerini kullanan cihazlarin da wp8 yuklenebilir oldugunu gosteriyor.

ecel54

ecel54

Üye
:aha:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
amcamda var gerçekten harika bi telefon ekranı olsun stabilliği olsun internette hızı olsun süper

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Zamanında HD2 alsaydık kullanmadığımız sistem kalmayacaktı :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
geçenlerde abimle bizde yükledik bu cihaza wp7.5 i ve gayet hoş oldu ayrıca dilide türkçe.şimdi resim isteyenler olabilir ama malesef abimin müşterisinin teliydi yükledik geri verdik.bu cihaza sahip arkadaşlar varsa yardımcı olurum.. :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Görmüş geçirmiş telefon diye buna derim ben :kop2:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve Peocawe
Şehriyar

Şehriyar

Üye
ubuntu, backtrack, meego,maemo..

Bizim telefonlara çıkmayan kernel hd2 ye çıkıyor..

Üreticiler de zaten bu yüzden bu kadar fazla ürün çıkarıyor. Tamamen bu geliştiricileri bölmek parçalamak, farklı modellere yöneltmek için..

Çünkü tüm bu şekildeki geliştirici manyaklar aynı telefonda buluşursa ortaya hd2 gibi bir efsane çıkıyor..

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar galiba htc hd7'ye kurmuşlar wp8'i. Gorsel bulursam ekliyecem.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende var hd2 :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye
Wp 8 kırıldı manasına da gelmez mi bu?

(Yatıp kalkıp kırılsın diye dua ediyorum. ) :D

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S,HD2,N9 bunlar hep efsane kalacak telefonlar :)

Yani HD2 nin wp8'i de çalıştırmasına şaşırmadım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence hd2 ye yüklendi diye mevcut wp 7.8 gelmesini beklemeyin hd2 nin bootloaderı açık ve romu değişik.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ekranı çalışmıyor değerini bilecek birine satabilirim :ehe

alaStar

alaStar

Üye
Ben baktımda ikinci el 450 500 tl civarı aslında almak lazım ben seviyorum romlarla uğraşmayı peki kullanan arkadaşlar memnun mu acaba değisik sistemlerde stabil calışabiliyormu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...