Htc flas player

Sponsorlu Bağlantılar

hüseyin3521

Üye
    Konu Sahibi
Htc flas player
SLM ARKADŞLAR HTC FLAS PLAYER NERDEN İİNDİREBİLİRM LÜTFEN YARDIM TŞKLER:allalla:

• Beğen
Tepkiler: nurullah571, neyfel42 ve kamil2005

rroadrunerr

Üye
walla dostum bende arıyorum bazı sitelerdekı ikonları çalıştırması için gereklı değılmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
adobenin sitesinde yok mu? burdan indir bakalım işine yarayacak mı?

hknads

Üye
htc hd 2 için flash player lazım çok yükledim ama hiç biri çalışmadı.ben facebook' ta video izlemek istiyorum. eğer diğer cihazlar gşibi böyle bir uygulaması yoksa verilen paraya çok yazık.bendeki cihaz kvk şimdiden teşekkürler.

yagmurcuk

Üye
htc.com sitesinde Application içinde var oradan direbilirsiniz. ama bu face de videolar gözükecek anlamına gelmiyor..

waRpaLavas

Üye
Arkadaslar SkyFire indirin ve onunla facebook yada hangi video sitelerine girmek isterseniz girin ve dilediginiz gibi izleyin. Opera mini maalesef acmıyor videoları flash player istiyor.

61semih

61semih

Üye
SkyFirede yukledım ama hata verdı bu ulkede kullanılmıyor gibilerinden dememedıgım prgram kalmadı dıyebılırım belkıde kalmıstır bılemem ama tel de yuklu olan youtube den izlenebılıyorsa bunuda yazılımı yapan sırketın goz ardı etmemesı gerekıyor buyukbir eksik birde burdan seslenıyorum su tel ppc lere flash bellegınde gırebılecegı bır soket vb gbı bırseyler ekleyın artık :)

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
bn bizzat htc den google de yazıp indirdim

sal89

Üye
skyfire in calismasi icin prefs dosyasini degistirmen gerekli intrnette bu dosya zaten mevcut

selinbayar

Üye
bende skyfire indiremedim hangi dosyayı değiştirmek gerekiyor, lütfen yardım

kahhro

kahhro

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı uzardwebP diye bir program var onu yükleyin o herşeyi açıyor. şu ana kadar adam akıllı flash player denk gelmedi. bu pro tam pc gibi açıyor zaten sayfaları herkese tafsiyem.

61semih

61semih

Üye
uzardwebP :oke: bende ılk baslarda cok memnundum ama sonradan ne olduysa hata verıyor tabı bu hata herkezde olacak dıye bır kural yok t3333 de zoombar ı kullanamıyorsun o programda ama tek kotu yanı bu

zartanius

Üye
ben skyfire yi indirdim program içinde accept yapıyorum ama yüklemiyor yüklemsi gerekli olan şeyi

tafn

tafn

Üye
skyfiredeki problem sanırım herkeste aynı birisi bir dosya değiştirilmesi gerektiğini söylemiş bilen birisi lütfen bunu anltsın

saygılar

samsunG810

Üye
Sky free programını htc nin kendi içinde başlat menüsünde ki (market place) programını kullanarak sky free programını bul ordan yükle pc ye yükleyip telefona kurmaya çalışma en kolayı dediğim yerden programı bul oradan yükle ben yükledim hiç bir sorun yok bütün sitelerden video izleyebilirsin tek eksiği biraz ağır işliyor can sıkıcı tarafı bu.

--------------- Ekleme ---------------

Özellikle söylüyorum telefonun kendi internetini kullanarak indirin pc ile uğraşmayın direk market place programı ile skyfreeyi bulun yükleyin başka programlarda var marketplacede ama çoğu gereksiz gibi geldi bana .

--------------- Ekleme ---------------

:nono: Arkadaşlar neden dosya ile uğraşıyorsunuz Htc telefonun başlat menüsündeki marketplace programını kullanarak sky free programını bulup yükleyin okadar. Ben yükledim hiçbir problem yok sadece video izlemek için bu tarayıcıyı kullanarak face ye giriyorum çünkü opera daha serii video izlemek isteyenler skyfreeile internete bağlanmak zorunda skayfreenin yavaşlığıda can sıkıcı tabi ....

serdarski

Üye
Puf!..

Maalesef HTC HD2'ye son version olan flash player 7 yüklenebiliyor. Şu anki sitelerde flash player 10 kullanılıyor. Flash player olan sitelerde çakılıp kaldığım oluyor. Adobe firması pda/ppc'ler için neden flash player'ı version 7'de bırakır anlamam.

karamasa1

karamasa1

Üye
ya bu ısı bılen bırısı lutfen acıklayarak yazsın htc trınıty var ve faceden vıdyo ızleyemıyorum skyfıreyı yukledım acmıyor acaba opera yuklu dıye acmadı zannettım sıldım yıne acmıyor baska bıseymı yuklemek lazım lutfennn

emreimren

emreimren

Üye
ARKADASLAR VIDEO IZLEMEK ICIN BASKA BIR PROGRAM BENCE SUPER HTC DE CALISIO Uzardwep_qvga BUNU YAZIN CIKAR

Takipçi Satın Al

Üst Alt