HTC Fan Clup

Sponsorlu Bağlantılar

beytima

beytima

Üye
arkadaşlar yıllardır HTC kullanıyorum tek kötü yanı başka bir telefon almaya çalışınca o kadar basit geliyor ki hemen elimden atıp tekrar HTC ye dönüyorum İPHONE falan yanında halt etmiş tek kelimeyle süper almayı düşünenler beklemeyin...:oke:

adasahilleri

adasahilleri

Üye
HTC firması diğer mobil telefon devlerine parça üretimi yapıyor.Bu yüzden piyasaya kendi markası altında çıkmamıştı.ama son yıllarda yavaş yavaş modellerini çoğaltarak kendi markası altında piyasaya sürüyor.
Bu Tayvan firması cep telefonu duayenlerinden diyebilirim.Ve kesinlikle tavsiye ederim.

hunkar159

hunkar159

Üye
bilin digi gibi htc hd 2 nin batarya kapaginin altinda formatdügmesi bulunuyor be bu dügmeyi kullanarak format atsam htc sense de silinir mi acaba arkadaslar, görüsleriniz icin simdiden tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar rom versiyonuna nasil bakilir ve nasil yükseltilir

hunkar159

hunkar159

Üye
kimseden tik yok

kain061

Üye
arkadaşlar merhaba bi süredir htc hd2 araştırıyorum.. ekran rengi olarak 65k yazıyor..bu çok dşük değik mi?8 sene önce kullandığım cx65in ekranıda 65k idi:) bu konuda yorumlarınız neler?tek almama sebebim bu..bi türlü aşamıyorum 65k olayını:)

hunkar159

hunkar159

Üye
hayir kardesim cok düsük degil gayet güzel gösteriyo bende cihazi görmezden önce öyle düsündüm ama cihazi inceleyince fikrim tamamen degisti ve hmen aldim bence git bi magazada incele ....

ladrex84

ladrex84

Üye
htc touch2 için programları nerden bulucaz ve programlar için telefonu hack'lemek gerekir mi? acaba..

rasimoz

Üye
Merhaba bende P990i den sonra HTC Touch2 ye terfi ediyorum ama araştırmalarıma göre yeterli proğram filan yok gibi yinede proğram yazan ve dağıtan dostlara teşekkür ediyorum (Hayır sahiplerine) :)

MySony

MySony

Üye
HTC Touch Cruise yaklasik bir ay önce aldim, wm 6.1 yerine wm 6.5 yüklesem daha saglam olacak...

hitboy87

Üye
merhaba arkadaşlar bende HTC TOUCH PRO P7272 yaklaşık 2 hafta önce aldım telefonda herşey var hiçbir eksik yok bilgisayar gibi ben hergün yeni birşey öğreniyorum telefonumla ilgili telefonu çözmem 1 ayımı rahat alır herkesin kullanabileceği bir telefon değil

seronet

seronet

Üye
Bende HTC HD2 kullanıcıları kervanına katıldım, henüz alışamadım ama Nokia E72 den sonra eşekten inip ata bindik :D

baba_mesut

Üye
htc touch flo 3d telefona nasıl format atılıooo ? bilen varsaaaaaa

ikisekiz

ikisekiz

Üye
merhaba arkadaslar htc g1 kullaniyorum site bazi uygulamalar var ama gsm bunalara uygun degil deyip indirmiyor android isletim sistemi var super cihaz ama sitedeki android uygulamalari yukleyemiyorum yardimci olursaniz sevinirim

mtk02

mtk02

Üye
HTC Wildfire alacam ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum

htc3g

Üye
arkadaslar bende htc touch 3g kullanıyorum ama bır turlu goggledekı faceedekı vıdeoları oynatamıyorum htc y maıl attım flas player 10.0 surumunu yukle dedıler bende bulamadım bana yardımcı olurmusunu bırde nasıl yuklecem hafıza kartını pcye takıp ıcıne kopyalayıp yuklu yorum aygıta yukluyorum dogrumu yapıyorum yoksa pc suıtlemı yukleyecem nasıl yapacam bı yardımcı olurmusunu z tesekkurler htc touch 3g t 3232 modelı

unicorn13

Üye
arkadaşlar max. 650TL verebileceğim bir HTC almak istiyorum..Tavsiyeniz nedir?Yoksa ikinci el iphone alıcam..
ne önerirsiniz?

bloo13

Üye
Htc p3400 turkcellim ve 0.facebook'a girmek istiyorum ama giremiyorum yardım edin lütfen.

Elektr0

Elektr0

Üye
HTCyi = HaTiCe die söyleyerek istemeyin peder oğlum yaşın daha küçük hele bir askere git dedi..:ehe

agsalman

Üye
hd 7 aldım ama wp7 henüz yeni
o yüzden kullanılabilir program pek yok yada paralı
ama telefon süper hızlı
yani android olsaydı keşke demiyorum.
biraz daha gelişirse android filan hikaye derim yane ;)

erdo13

Üye
merhabalar..
ıphone 3G s kullanıcısı olarak fellik fellik ıphone4 aradım,aylarca bekledim ama yine bulamadım.çok üzüldüm,yıkıldım..ta ki htc hd2 yi keşfedene kadar.. hd farkını teli elinize aldığnzda anında farkediyorsunuz.. ıphone inanın oyuncak gibi kalıyor.. hergeçen gün telefonumda yeni şeyler keşfediyorum..ama hala tlfnumun birçok özelliğinden bihaberim :)
saygılar..

Takipçi Satın Al

Üst Alt