HTC Fan Clup

Sponsorlu Bağlantılar

sakut

sakut

Üye
    Konu Sahibi
HTC Fan Clup
Arkadaslar htc kullanıcılarının yorumlarını beklıyorum...

• Beğen
Tepkiler: gokhanmania

seccomann01

Üye
olur derim bence bi mahsuru sıkıntısı yok

dark1983

dark1983

Üye
yeni aldım yorum yok :))))

korayy1

Üye
bence cok iyi bit telefon bende htc touch diamond var.aslinda telefon iyi degildir kullanici iyidir.bunuda eklemek istedim
saygilar

seccomann01

Üye
p 3600 kullanıyorum super bişi naviden tut telefona kadar her ihtiyacımı görüyor

goldrancer1

Üye
selamlar htc hd2 aldım bu telefona uygulamalar ve oyunlar nerden bulunabilir acaba ıphone kadar yaygın uygulamaları yok galiba zaten yaygın olsa ıphone oyuncak kalcak hepten yanında:D

captanhook

Üye
Selamlar,
Bende yakın zamanda bir htc hd2 aldım ve kullanıyorum. İgo amigo navigasyon programı kullanıyorum telefonla çok uyumlu çalışıyor. 15 sn gibi bir sürede uyduya bağlanıyor. Office programlarını kullanıyorsanız, adobe kullanıyorsanız (ben iş için bu proglamların hepsine her an ihtiyacım olduğundan) mükemmel bir telefon. Eski bir omnia 2 zede olduğum için kıyaslıyorum ikisindede mobile 6,5 kullandım aralarında dağlar kadar fark var kamerasının 5 mp olduğuna bakmayın özellikler gündüz çekimlerinde mükemmel bir görüntü kalitesi var. Samsung i8910 da kullandım o 8 mp idi fakat bana sorarsanız bunun fotoğraf kalitesi ondan bile daha güzel. tek sıkıntısı telefonun kendi hafızasının fazla olmaması.
Hafıza kartı kullanmanız gerekiyor ben 8 gb lık bi hafıza kartı taktım ve kullanıyorum son zamanlara kadar bi sıkıntım yoktu fakat şu 1-2 gündür cihazda donmalar yaşanabiliyor o da telefona fazla yüklenmemden kaynaklanıyor olabilir. Onun haricinde 1 ghz lik hızı 512 rami ile oldukça başarılı iphone kadar olmasada dokunma hassasiyeti oldukça güzel.

gokhanmania

gokhanmania

Üye
Değerli arkadaşlar benım HTC P3400 PPC var telefon görüşmesi yapamıyorum arama yapamıyorum yapsamda 5 saniye sonra kesiliyor karsı tarafta benı ararsa ulaşamıyor ulaşşsada calıyor sonra acınca kesiliyor ben daha once ppc kullanmadım yenı yenı anlıyorum bı kac yerde rom yüklemen lazım falan dediler bi kaç yerdedde hard reset cek fabrıka ayarına donsun deduıler sızce bunlar sorunumu cozermı servıse gondermek ıstemıyorum eger cozulecek bıseyse yardımcı olurmusunuz artı eger rom sorunu cozerse ben yukleyebılırmıyım yuklerken bır hata cıhaza zarar verırımı
ben bunu kullanmak ıstıyorum ama acıl yardıma ıhtıyacım var rom ısı cozer dersenız bıkac lınk yazarmısınız
acil olursa sevinirim
TEŞŞEKKÜRLER

draugar_lp

draugar_lp

Üye
romu tekrar yüklemen büyük çoğunluk işi çözer.büyük çoğunluk telefonun wm 5 . wm5 lerde telefon özelliği biraz sıkıntılı olabiliyo.bence 5 değil de 6 ya da 6.5 romu bulup onu kur

gokhanmania

gokhanmania

Üye
denicem teşşekürler rom bulabileceğim bi link varmı

scream_42

Üye
Selamlar. Bana da Htc Tytn II hediye geldi :)

Çok hoş ve görenlerin dikkatini çeken kayar klavyesi ile güzel bir telefon. Ancak javaları bir türlü çalıştıramadım. Programlardaki Java yı seçince kurulu java programları listeleniyor. Ancak açmak için tıkladığımda Programlara geri dönüyor.

Sebebi ne olabilir sizce?

Saygılar

alfa217

Üye
htc kullanıyorsanız eğer birsürü program oyun mevcut java neki bunların yanında htc için daha iyi destek arıyorsanız aşağıdaki adrese göz atmanızı öneririm

--------------- Ekleme ---------------

selamlar htc hd2 aldım bu telefona uygulamalar ve oyunlar nerden bulunabilir acaba ıphone kadar yaygın uygulamaları yok galiba zaten yaygın olsa ıphone oyuncak kalcak hepten yanında:D

iphone zaten bir oyuncak hd2 nin yanında :) cihazınızla ilgili daha iyi bilgi almak için aşağıdaki adrese göz atmanızı öneririm

Değerli arkadaşlar benım HTC P3400 PPC var telefon görüşmesi yapamıyorum arama yapamıyorum yapsamda 5 saniye sonra kesiliyor karsı tarafta benı ararsa ulaşamıyor ulaşşsada calıyor sonra acınca kesiliyor ben daha once ppc kullanmadım yenı yenı anlıyorum bı kac yerde rom yüklemen lazım falan dediler bi kaç yerdedde hard reset cek fabrıka ayarına donsun deduıler sızce bunlar sorunumu cozermı servıse gondermek ıstemıyorum eger cozulecek bıseyse yardımcı olurmusunuz artı eger rom sorunu cozerse ben yukleyebılırmıyım yuklerken bır hata cıhaza zarar verırımı
ben bunu kullanmak ıstıyorum ama acıl yardıma ıhtıyacım var rom ısı cozer dersenız bıkac lınk yazarmısınız
acil olursa sevinirim
TEŞŞEKKÜRLER

tamamen romdan kaynaklanan bir sorun yukarda belirttiğim linkte istediğiniz romu bulabilirsiniz

scream_42

Üye
htc kullanıyorsanız eğer birsürü program oyun mevcut java neki bunların yanında htc için daha iyi destek arıyorsanız aşağıdaki adrese göz atmanızı öneririm

iphone zaten bir oyuncak hd2 nin yanında :) cihazınızla ilgili daha iyi bilgi almak için aşağıdaki adrese göz atmanızı öneririm

tamamen romdan kaynaklanan bir sorun yukarda belirttiğim linkte istediğiniz romu bulabilirsiniz

Kardeş çok teşekkürler. Bir girdim 2 saattir sitedeyim, çıkamadım :)

Şimdi bir de indirdiklerimi kurmaya uğraşacağım :) Teşekkürler tekrar.

alfa217

Üye
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

serweti

Üye
arkadaşlar htc p3400 kullanıyorum fakat bataryam arızalandı bulamıyorum nereden bulabilirim yardımcı olusanız sevinirim

alfa217

Üye

bu adrese bak orda teknik elemanlar var onlarla iletişime geç sorunun hallolur

heracliuse

Üye
HTC HD2 1 aydır kullanıyorum makina bomba ya neden ilk cıktıgında almamısımki. iphone almak hataymıs bence. Tabi bu benim görüşüm.

Bence gayet başarılı...

denizcaptain

Üye
bende HTC HD2 ile htc Kafilesine katılımış bulunuyorum :D

alfa217

Üye
hayırlı olsun arkadaşlar.daha yeni yasal olarak gelmeye başladı zaten o cihaz.iphone dan çok daha geniş uygulama ve oyun çeşidi bulabilirsin

61semih

61semih

Üye
htc touch 2 aldım cihaz super tek buyuk eksıği kamerasının 3,2 olmasına ragmen berbat cekımı bunun dısında super

Takipçi Satın Al

Üst Alt