selamlar htc hd2 aldım bu telefona uygulamalar ve oyunlar nerden bulunabilir acaba ıphone kadar yaygın uygulamaları yok galiba zaten yaygın olsa ıphone oyuncak kalcak hepten yanında![]()
cihazınızla ilgili daha iyi bilgi almak için aşağıdaki adrese göz atmanızı öneririm Değerli arkadaşlar benım HTC P3400 PPC var telefon görüşmesi yapamıyorum arama yapamıyorum yapsamda 5 saniye sonra kesiliyor karsı tarafta benı ararsa ulaşamıyor ulaşşsada calıyor sonra acınca kesiliyor ben daha once ppc kullanmadım yenı yenı anlıyorum bı kac yerde rom yüklemen lazım falan dediler bi kaç yerdedde hard reset cek fabrıka ayarına donsun deduıler sızce bunlar sorunumu cozermı servıse gondermek ıstemıyorum eger cozulecek bıseyse yardımcı olurmusunuz artı eger rom sorunu cozerse ben yukleyebılırmıyım yuklerken bır hata cıhaza zarar verırımı
ben bunu kullanmak ıstıyorum ama acıl yardıma ıhtıyacım var rom ısı cozer dersenız bıkac lınk yazarmısınız
acil olursa sevinirim
TEŞŞEKKÜRLER
htc kullanıyorsanız eğer birsürü program oyun mevcut java neki bunların yanında htc için daha iyi destek arıyorsanız aşağıdaki adrese göz atmanızı öneririm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
iphone zaten bir oyuncak hd2 nin yanındacihazınızla ilgili daha iyi bilgi almak için aşağıdaki adrese göz atmanızı öneririm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
tamamen romdan kaynaklanan bir sorun yukarda belirttiğim linkte istediğiniz romu bulabilirsiniz

Teşekkürler tekrar.