Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HTC explorer yardim lutfen :'(
Sponsorlu Bağlantılar
toqq
Üye
Konu Sahibi
HTC explorer yardim lutfen :'(
Htc explorerda bir uygulamadan direk ana ekrana dönünce beyaz ekran geliyor sonra yüklüyor diyor neden acaba ?
juristokrat
Üye
sense arayüzünü yüklüyor olabilir. bunu da yuksek RAM kullanan uygulamalardan geri gelince yapar hepsinde yapmaz
toqq
Üye
Konu Sahibi
Hmm ama daha önce olmuyordu böyle bir sıkıntı olur mu ¿
juristokrat
Üye
Ne yaptıktan sonra oldu peki hatirliyor musun?
toqq
Üye
Konu Sahibi
Internet kullanırken oluyor genellikle
n000k
Üye
explorer ın rami çok düşük kardeşim.. eğer hafızan doluysa telde.. bu sıkıntıyı yapar..
juristokrat
Üye
Aynen arkadaşın dediği gibi ram sıkıntısı olabilir ama ben hiç ram sorunu yaşamadım. Fabrika ayarlarına dönebilirsin, ram manager kullanabilirsin ya da root varsa rom yükleyebilirsin ki ben önce 1i daha sonra 3ü dene derim
MasteLaa
Üye
Öncelikle sorunun diğer arkadaşlarında dediği gibi "Geçici Hafıza" yani RAM den kaynaklı bir problem oluşuyor. Bu tüm htc telefonlarda yaşanan bir olay. Eğer cihaza fazla iş düşüyorsa o anda arayüzünü (Sense) sonlandırıp diğer uygulamalara yönelip veri kaybı yaşanmaması adına stabil çalışması sağlanır. Bu nedenle o uygulamadan çıktığın anda arayüz devreye girer ve tekrar yükleme yapar. Bunu yaşamamak adına yapılabilecek olaylar ise şunlardır; Herhangi bir programla işin bittiğinde arka planda çalışıp hafızayı doldurmaması adına uygulamayı sonlandır. Bunun için var olan Task Killer türü birçok uygulama mevcut bunun çözümü için ancak unutmayın bu program arka planda kalıp geçici hafızayı boşaltırken kendisi çalışarakta hafıza dolduracak bu nedenle tavsiye etmiyorum kendiniz sürekli kapalı tutun sorun olmaz. Son olarak İnternette dolaştıktan sonra çerezleri temizleyin bu telefonunuzun stabil bir internet gezintisi için gerekli olabilir düşük ram seviyesi nedeniyle. Kolay Gelsin...
toqq
Üye
Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
FK5896
Üye
sorun hala devam ediyorsa fabrika ayarlarına geri yükle. her zaman işe yarar benim htc telefonumda da aynısı oluyor bazen ve ne yaparsam yapayım düzelmiyor ama fabrika ayarlarına geri dönünce eski stabil haline kavuşuyor