HTC EVO 3D için izlenimlerim

Sponsorlu Bağlantılar

kutsalalev

Üye
    Konu Sahibi
HTC EVO 3D için izlenimlerim
*android 2.3.4 ve sense 3.0 yüklü (daha önce android kullanmadığım için fark ve ayrıcalıkları hakkında bilgi veremeyeceğim ne yazık ki) /
*ekran hassasiyeti çok güzel, takılma-aksama yok; hatta arama-geri-ayarlar-menü tuşları aşırı hassas diyebilirim /
*4.3'lük ekran mesaj yazarken biraz büyük geliyor, yan çevirince iki eli de kullanmakta fayda var :) /
*telefon ve internet bağlantısı oldukça hızlı ama internette uzun süre gezince kameraların olduğu kısım fark edilecek şekilde ısınıyor /
*3 boyutlu resim çekmek biraz sabır ve telefon sabitlemesi gerektiriyor, başarılı olunca sonuç mükemmel /
*normal ve gece çekimleri iphone 4'ten iyi ama nokia n8'in 12mp kamerasında kötü /
*şarjı çok çabuk bitiyor (günde iki kere şarj etmek zorunda kaldığım oldu) /
*paketten 125cm'lik usb kablolu şarj alet, adi görünümlü ve kulağa oturmayan basit bir kulaklık ve telefon çıkıyor ayrıca telefona 8gb hafıza kartı takılı /
*arka yüzde kameraların çevresi kırmızı değil krem-açık kahve arası bir renk /
*normal şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapılamıyor, fring filan lazımmış ama karşı telefonda yoksa ne olacak bilmiyorum :) /
*wi-fi hotspot ile telefonu kablosuz modem olarak kullanarak çevredeki bilgisayarlar internete bağlanabiliyor /
*gps ve navigasyon oldukça yeterli, konumlandırma şimdilik en fazla 80 metrelik sapma gösterdi /
*arka kapak malzemesi elden kaymayı ve uzun süre tutunca terlemeyi önlüyor /
*dış hoparlörlerden ses az geliyor, kalabalık ve gürültülü bir yerde telefon çalınca duymakta sorun oluyor fakat normal hoparlörler oldukça güçlü, kalabalık ve gürültülü bir yerde yarım ses bile yetiyor /

şimdilik aklıma gelenler bunlar. almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu.

• Beğen
Tepkiler: alien61

milestone

milestone

Üye
hayırlı olsun

brk38

brk38

Üye
hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan :)

maNthis

Üye
hayırlı olsun kardeş fakat o ısınma normal 1.2ghz dual-core ıslemcısı var sonuçta

alien61

alien61

Üye
aynısının LG olanı var 3D. Daha ucuz daha güzel :) birde onu deneyebilirsiniz :)

berkayxc

Üye
Lg şuan daha pahalı

mpeyker

Üye
LG de kullandım ama bu daha iyi diyebilirim..

kenantugrali

kenantugrali

Üye
ben de evo almayı düşünuyorum ama bu şarj olayı çok can sıkıcı bir durum.

kabak57

Üye
çift batarya taşı

• Beğen
Tepkiler: krocan90
Takipçi Satın Al

Üst Alt