htc desire z mi, blackberry torch 9800 mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WarMaster666

WarMaster666

Üye
    Konu Sahibi
htc desire z mi, blackberry torch 9800 mı
arkadaşlar dokunmatik telefonları seviyorum ama onlarda mesaj yazmayı hiç sevmiyorum 3gs'i bu yüzden satmıştım. hem dokunmatik hem klavyeli bir telefon arıyorum ve bu 2 telefon çarptı gözüme. daha önce ne htc ne de blackberry kullandım. ben telefonu oyun oynamak için falan kullanmayacağım, benim için önemli olan internet hızı, kamerası ve müzik çaları ve birazda görüntüsü, sağlamlığı. iki telefonda çok hoş duruyor ama bana blackberry biraz daha sağlammış gibi geldi iki telefonuda kurcalama fırsatım oldu htc'nin kızağı pek içime sinmedi internette de biraz araştırdım zamanla kendi kendine açıldığı bile oluyormuş bu yüzden gönlüm blackberry'den yana. htc alırsam sıfırını alacağım fiyatı 850-900tl civarında ama blackberry alırsam muhtemelen ikinci elini alacağım. sizce ne yapmalıyım?

y n s c n

y n s c n

Üye
Desire Z tasarım olarak çok kaba.. Tavsiye etmem.

phasan

phasan

Üye
desıre z derım

anılbaran

anılbaran

Üye
htc

maNthis

Üye
donanımsal olarak htc dezire sanıırım daha iyi ama kızak konusunda haklısın zamanla cok problem cıkarıyormus bende oyle duydum oyunla ısım yok dıyorsan torch 9800 al bence arkadasımda vardı tarayıcısıda hıc fena degıl mesaj yazmak cok rahat sarjı 2-3gun kadar gıdıyormus sanırım bıde

y n s c n

y n s c n

Üye
Blackberry gibi bi telefona o kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemedim simdi :hmmm
Bu telefon daha cok mesajlaşmak e mail vesaire tiplerde işlere yarar yani bunu alırsan oyun ve uygulamarı unut :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
donanım olarak htc tabiki ama nokia istersen e6 da var 8 mp kamera qwerty klavye ve dokunmatik ekranlı falan

WarMaster666

WarMaster666

Üye
    Konu Sahibi
donanım olarak htc tabiki ama nokia istersen e6 da var 8 mp kamera qwerty klavye ve dokunmatik ekranlı falan

daha dün inceledim e6'yı. fena değil açıkcası sadece galaxy'e alıştığımdan ekranı biraz küçük geldi o kadar. ama hala kararsızım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt