En Temiz BB9800 TORCH 405TL

Sponsorlu Bağlantılar

fmetin94

fmetin94

Üye
    Konu Sahibi
En Temiz BB9800 TORCH 405TL
Severek kullandığım, karizmasına hayran kalarak aldığım Blackberry Torch 9800 telefonumu maddi sıkıntılarımdan dolayı satışa çıkarıyorum.Sorunsuz bir telefon olmakla beraber, herhangi bir şekilde içine müdahale olmamıştır yani servise hiç gönderilmemiştir.Türkiye cıhazıdır faturası mevcuttur ama garantisi bitmiştir.Şarjı gayet iyi gitmekte ben aktif olarak Whatsapp kullanırım ve bu internet trafiğine rağmen şarjı ikinci gün bile biraz gidiyor. Dokunmatik ekranı,TrackPad'i, kızağı problemsizdir hiç şüpheniz olmasın.Kenarlardaki soyulmalar kroniktir ve benim telefonumda en azdır.Ekranında çizik yoktur jelatinlidir.Çizik varsa da ben jelatinle kullandığımdan hiç görmedim. Bana sorarsanız ben telefonumu çok seviyorum hele ki FLAC müzik dosyalarını programsız çalabildiği için daha çok seviyorum. Ama dediğim gibi maddi sıkıntılardan dolayı satmak zorundayım. Dosta gidecek bir telefondur

Kargo alıcıya aittir
Fiyat: 405 TL ankara'da elden alabilirsiniz

Samet.25

telefon hakkaten temizmiş artık bu kadar temiz 9800 bulmak zor bi ara hastasıydım bu telefonun hayırlı satıslar :)

Matthe

Matthe

Üye
Bu telefonu çok istiyordum ya. Hayırlı satışlar :)

fmetin94

fmetin94

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim arkadaslar iyi dilekleriniz icin :) insallah kiymetini bilen birine gider

mc.a

mc.a

Üye
Bende telefon ararken bundan alıcaktım... Hastası olan biride benim ama aldık artık....
cihaz ciddi anlamda çok çok temiz... :oke:
hayırlı satışlar umarım değeri bilinir... yazık etmeyin bu cihaza kraldır :D

fmetin94

fmetin94

Üye
    Konu Sahibi
Bende telefon ararken bundan alıcaktım... Hastası olan biride benim ama aldık artık....

Eyvallah hocam :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

fmetin94

fmetin94

Üye
    Konu Sahibi

Eyvallah hocam :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Üst Alt