<<<<<htc desire x>>> >>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurkan3407

Üye
    Konu Sahibi
<<<<<htc desire x>>> >>
Merhabalar arkadaslar Desire X almayı dusunuyorum ama rami biraz dusuk mu yoksa normal seviyede mi telefonda ki ramler ne kadar önemli biraz bilgilendirir misiniz ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
RAM geçici hafıza. En basiti oyunları etkiler. Tabi ki çok iyi oyunlardan bahsediyorum :)

gurkan3407

Üye
    Konu Sahibi
yani tavsiye eder misin hocam ? aklımda iki model var.
Desire x ve galaxy s3 mini ?

Nuri_34

Nuri_34

Üye
bende nokia 603 var android olmadığı için sıkıldım htc desire x almayı düsünüyorum tavsiye edermisiniz veya ne tavsiye edersiniz..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
RAM iyi. Ancak eğer orjinal kullanacaksanız ilerde sorun yaşatabilir ancak bazı işlemlerle cihaz daha iyi hale gelir. OC gibi işlemlerle :)

andry77

andry77

Üye
10 gün önce desire x aldım. Telefon çok şık ince ve havif. işlemcisi küçükmüş gibi görünse de oldukça hızlı ve akıcı... Fakat kamera vasat önceki telefonum Nokia N8
di ama bozulunca yenisini almak zorunda kaldim Htc desire x ortalama bir seçim oldu. Görüntülü görüşme var diyor fakat ben kullanamadim video arama seçeneği yok rehberde...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
10 gün önce desire x aldım. Telefon çok şık ince ve havif. işlemcisi küçükmüş gibi görünse de oldukça hızlı ve akıcı... Fakat kamera vasat önceki telefonum Nokia N8
di ama bozulunca yenisini almak zorunda kaldim Htc desire x ortalama bir seçim oldu. Görüntülü görüşme var diyor fakat ben kullanamadim video arama seçeneği yok rehberde...
Hayırlı olsun cihazınız. Görüntülü görüşme şebeke üzerinden yok maalesef, sadece internet üzerinden Skype, Tango vs. programlarla mümkün.

andry77

andry77

Üye
Teşekkürler... Skype, Tango filan kullanmak için karsı tarafta da yüklü olmalı sanırım... Ne yazık, 870 tl ver Samsung Monte bile 350-400 tl o bile görüntülü görüşmeyi destekliyor. Ben bu telefonu satarım :)

mc.pp

Üye
Teşekkürler... Skype, Tango filan kullanmak için karsı tarafta da yüklü olmalı sanırım... Ne yazık, 870 tl ver Samsung Monte bile 350-400 tl o bile görüntülü görüşmeyi destekliyor. Ben bu telefonu satarım :)
İLGİNÇ BİR DURUM oldu olası görüntülü görüşmeyi kullanan varmı diye merak ederim demek varmış ve üstelik 870 verdiği cihazı sırf bu yüzden yarı fiyata satacak kadar da fazla kullanıyor anlaşılan ama ben almak isterim fiyat uygun olursa

Eisenschmiede

Üye
Arkadaşlar telefonu eğer basit işler, ve çok üst düzey olmayan oyunları rahat oynamak için alacaksanız Desire X i gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Eğer derseniz benim için kamera ve görüntülü konuşma (zor bir ihtimal :ehe ) HTC Desire S e veya One V ye yönelin.

Ben Desire X aldım ve çok memnunum, 1 ay oluyor neredeyse, 2-3 fotoğraf çektim hiç video çekmedim. Görüntülü konuşmayı sadece bilgisayar üzerinden yaptım. O yüzden bu telefon tam bana göre. Seçim sizin. :oke:

gurkan3407

Üye
    Konu Sahibi

daha önce ki telefonum e 66 dıydı ve o özelliği 2 sene içinde sadeece 2 kere kullandım biri deneme amaclı( kalite için) 2. si ise kac kb götürüyor diye :D sen kac kere merk ediyorum doğrusu

andry77

andry77

Üye
:) oldukça sık kullanıyorum (kullanıyordum)... her gün desem yalan olmaz... HTC Desire X gerçekten iyi telefon fakat daha önce kullandığım telefonun yanında eksikleri var ve buna alışmak zaman alacak gibi görünüyor...

iskender40

Üye
Selam arkadaşlar. Desire x telefonuma usb bagladim fakat usb yi görmedi. Ayar mi gerekiyor yoksa desteklemiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt