Htc Desire X Root Olmadı

Sponsorlu Bağlantılar

samtrat

samtrat

Üye
    Konu Sahibi
Htc Desire X Root Olmadı
arkadaşlar htx desire x telefonuma htc dev sitesindeki bilgileri kullnarak s-off yaptım
ayrıca cwm la birlikte superuser yükledim ama telefon root olmadı bundan önce htc hiç kullanmadım samsung kullanıyordum rom ve root problemim olmadı ayrıca 4.1 ile gelen güncelleme berbat telefonu çok kastı sesi de berbat denecek kadar kötü ... cwm ile ne işlem yaparsam yapayım hayali işlem yapıyor desem yeri var ... telefonun ilk basta backupunu aldım ama yüklemiyor factory reset yemiyor ...usb girişiyle pc ye bağladığımda pc algılıyor ama bootloader e giriş yaptığımda tanımıyor ruu.exe de telefonu görmüyor ... anlıyacağınız telefon tam anlamıyla gitti desem yeri var servise götürmek istemiyorum htc ile ilgili servisler hep tedirgin davranıyor sorumluluk almıyor ... ne yapmalıyım
telefona sigorta yaptırmıştım kırsam da parasını mı alsam napsam bi bilgi verin telefona acıyom valla...

burhankoxp22

Üye
:D htc ayrı bir dünya kardeş samsung gibi degil ama rom atarken brick olma ihtimali %1 bile degil imei silinmez htc böyledir yardımcı olurum sıkıntı neyse çözeriz ben seviyorum plastikçi degilim ben :)

• Beğen
Tepkiler: diefck
samtrat

samtrat

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş sağol ... hala bikaç deneme yapıyorum... super userde sıkıntıvar galiba çünkü son versiyon super useri ace ye de kurdum onda bile işlem yok... noluyor anlamadım

0MG90

0MG90

Üye
Kingo Root indir 1-2 dk içinde root luyor cihazını

samtrat

samtrat

Üye
    Konu Sahibi
Apk mi zıp mi . Neyse sağol bi arastirayim.. teşekkürler

0MG90

0MG90

Üye
Apk mi zıp mi . Neyse sağol bi arastirayim.. teşekkürler
Bilgisayar uygulaması o indir bilgisayarına, telefonu bağla, usb hata ayıklama açık olsun ama sonra rootlar 1-2 dk ya telefonunu

samtrat

samtrat

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağol yardımın için teşekkürler

0MG90

0MG90

Üye
Rica ederim :)

samtrat

samtrat

Üye
    Konu Sahibi
kardeş gene olmadı telefon resmen duvar.. s-off yaptım biroot olmadı gitti mubarek...
ayrıca bootloader midir nedir oradan factory reset attım herşey olduğu gibi duruyor.. cwm dan da yaptım gene aynı ... tıpkıinternet kafedeki deepfreze edilmiş bilgisayar gibi maasallah :D nolcak şimdi...okadar telefon rootladım htc de tıkandık kaldık :).. rezillik dizboyu

0MG90

0MG90

Üye
Menüde SuperSu yok mu

samtrat

samtrat

Üye
    Konu Sahibi
var izin isteği görünmüyor otomatik izinleri onayla yaptım hiç program aktif değil... super userin sadece adı var desem yeri var .. telefon factory reset bile atmıyor.... kendi menüsünden de cwm.danda ... durum vahim...

0MG90

0MG90

Üye
O bazen bana da oluyor sanırım SuperSu ile ilgili , programla yeniden root atarsan düzelir. Unroot yapmadan direk root la yine

Takipçi Satın Al

Üst Alt