krocix
Üye
HTC desire x otomatik döndürme sorunu
Hâlâ anlam veremediğim çok saçma bir sorun. Telefon mesaj yazarken kendi kendine yan dönüyor ve tekrar dikey yaptığımda dikey olmuyor yatay şekilde kalıyor. hadi onu da geçtim mesaj ekranı dışında hiçbir yerde yatay olmuyor.
hadi onu da geçtim fotoğraf çekerken ya da çektikten sonra resim sağa sola ya da dikey çevrilmiş şekilde kayıt oluyor. kamera modunda yatay çekim yapayım dersem ters çekiyor :\
hiçbir anlam veremediğim bu hatanın sebebi nedir beyler ? daha alalı 4 gün felan oldu. teknosada kurcaladığımda böyle bir sorun yoktu. vodafone'dan aldık ama.
not: otomatik döndürme açık ve g sensörü vs her şey düzenli ayarlı.
- - - Eklendi - - -
Kendi çabalarımla düzelttim. düzgün ayarlı kalibreyi zıt şekilde tekrar ayarladım düzeldi. ilginç...
yöneticiler başlığı silebiler. gereksiz yer kaplamasın. teşekkürler
hadi onu da geçtim fotoğraf çekerken ya da çektikten sonra resim sağa sola ya da dikey çevrilmiş şekilde kayıt oluyor. kamera modunda yatay çekim yapayım dersem ters çekiyor :\
hiçbir anlam veremediğim bu hatanın sebebi nedir beyler ? daha alalı 4 gün felan oldu. teknosada kurcaladığımda böyle bir sorun yoktu. vodafone'dan aldık ama.
not: otomatik döndürme açık ve g sensörü vs her şey düzenli ayarlı.
- - - Eklendi - - -
Kendi çabalarımla düzelttim. düzgün ayarlı kalibreyi zıt şekilde tekrar ayarladım düzeldi. ilginç...
yöneticiler başlığı silebiler. gereksiz yer kaplamasın. teşekkürler