HTC Desire X mi s3 mini mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

furkey

Üye
ben arkadaşta gördüm desire ı çok estetik ve güzel ayrıca akıcı. kesinlikle tavsiye ederim...

leqo35

leqo35

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar yorumlarız için s3 mini aldım dün :) genel olarak şuan çok hoşuma gititi bi konu hariç oda şarj :) belkide daha yeni olduğu için çok kurcaladım 4 saatte şarj bitti bakalım yarın tekrar denicem :)

- - - Eklendi - - -

Birde bisi sorucam google playdn indirdigim oyunlar vb seyleri hafiza na kartina nasil yukleyebilirim

avcitalip

avcitalip

Üye
teşekkürler arkadaşlar yorumlarız için s3 mini aldım dün :) genel olarak şuan çok hoşuma gititi bi konu hariç oda şarj :) belkide daha yeni olduğu için çok kurcaladım 4 saatte şarj bitti bakalım yarın tekrar denicem :)

- - - Eklendi - - -

Birde bisi sorucam google playdn indirdigim oyunlar vb seyleri hafiza na kartina nasil yukleyebilirim

onları hafıza kartına yükleyemezsin Jelly Bean Kullanan Cihazların Genel Sorunu :evet:

şarj konusuna gelirsek cebindeki telefon 1 akıllı telefon yani 1 günü görmek mucize :evet: ama ekran parlaklığını biraz kısarsan senkronizasyonu kapatırsan v.s şarj süreni biraz daha uzatabilirsin :oke: özellikle arkaplanda çalışan uygulamaları kapatırsan :evet:

TheMadness

TheMadness

Üye
Uygulamaların hafıza kartına kurulması sorun çıkartacaktır bence bu desteğin verilmemesi gerek.

leqo35

leqo35

Üye
    Konu Sahibi

onları hafıza kartına yükleyemezsin Jelly Bean Kullanan Cihazların Genel Sorunu :evet:

şarj konusuna gelirsek cebindeki telefon 1 akıllı telefon yani 1 günü görmek mucize :evet: ama ekran parlaklığını biraz kısarsan senkronizasyonu kapatırsan v.s şarj süreni biraz daha uzatabilirsin :oke: özellikle arkaplanda çalışan uygulamaları kapatırsan :evet:
Sarj bakimindan nokia mi ariticak gibi :D ama hafiza karti olayi cok sacmaymis

burhankoxp22

Üye
ben 2 yılda bir telefon degiştiririm kesin diyorsan s3 mini al yok ben 1 kez temiz alırım uzun ve düzgün gitsin dersen htc al
ben htc alırım :)

- - - Eklendi - - -

ve hocam ben rom ile felan ugrasırım telefon hard brick olmasın odinle felan ugraşmak istemem her türlü romu telefondan kurmak isterim dersen yine htc telefonlarda çakma imei vs olmuyor

- - - Eklendi - - -

efs yedeklemesi vs gerekmez bataryası kalitelidir sarj konusunda daha fazla verim alırsın :) ben htc severim :ehe telefon tamicisiyim

avcitalip

avcitalip

Üye
Sarj bakimindan nokia mi ariticak gibi :D ama hafiza karti olayi cok sacmaymis

aynen öyle s4'te de aynı s2 de de aynı :(

- - - Eklendi - - -

ben 2 yılda bir telefon degiştiririm kesin diyorsan s3 mini al yok ben 1 kez temiz alırım uzun ve düzgün gitsin dersen htc al

- - - Eklendi - - -

ve hocam ben rom ile felan ugrasırım telefon hard brick olmasın odinle felan ugraşmak istemem her türlü romu telefondan kurmak isterim dersen yine htc telefonlarda çakma imei vs olmuyor

- - - Eklendi - - -

efs yedeklemesi vs gerekmez bataryası kalitelidir sarj konusunda daha fazla verim alırsın :) ben htc severim :ehe telefon tamicisiyim

hTC One en zor tamir edilen telefon diyorlar doğru mu ? :ehe

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Htc alsaydın şarjı daha çok dayanırdı ve kasma olmaz

seydiali_1

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Aynen katiliyorum hocam htc explorer kullaniyorum cok saglam telefon degistirmeyi dusunuyordum vazgectim bir yildir cesitli romlari yukleyip denedim hic birisinde bir sikinti gormedim su an android 4.2.2 yuklu hafiza problemi yok ram sorunu yok sd karttan hafiza sorunu nu kaldirabiliyorsunuz yeni bir telefon almak icin tek neden (kendi telefonum icin soyluyorum) (htc explorer) kamera flasinin olmamasi gece cekimi kotu oluyor bunun disinda herhangi bir neden bulamiyorum. Htc al bir sefer al.

Üst Alt