Htc desire x almalimiyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurkan3407

Üye
    Konu Sahibi
Htc desire x almalimiyim
Arkadaslar Limitim 950-1000 lira arasıdır. Ve aldıgım telefonu en az 2-3 sene sorun yasamadan kullanmak istiyorum Az cok baktım bu tarz telefonlara birde sizin dusuncelerinizi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci A5 fakat A8-A9 dan daha iyi performans sunmakla birlikte ısınma problemini aza indirgemişler ve gpu olarak olarak 205 ten daha iyi oldugunu arastırıp testlerle gördüm ve hatta Ace 2 de mali 400 olmasına ragmen işlemcisi daha yuksek oldugu için daha iyi performans verdiğini gördüm.

Size sorum şu S3​ Mini yi beklemelimiyim yoksa alıyım mı bunu veya bunlar hakkındaki sizin düşünceleriniz neler ?

aleranol

aleranol

Üye
bence almalısınız çünkü htc her daim daha iyi cihazlar yapmıştır. sorun yaşayacağınızi sanmam.

gurkan3407

Üye
    Konu Sahibi
evet ama telefon gpu yuzunden benı cok dusunduruyor :S dediğim gibi en az 2 sene kullanmak istiyom fakat adreno 203 beni oralara kadar tasıyamaz gibime geliyor. adreno 220-225 neden olmasın diye düşünüyorum

amcalu1

amcalu1

Üye
Gpusu çok dandik ben almazdım ama gpudan başka bir sıkıntısi yok

aleranol

aleranol

Üye
mali 400 de zaten anca. nereye kadar.götürebilir? bence 1-2 yıl için yetecektir ama sonrasında rom falan atarsan olur. gerçi htc explorer bile adreno 205 ama :hmmm

gurkan3407

Üye
    Konu Sahibi
peki overclock falan yukseltmez mi bu gpu yu. veya telefonda oyunların aksmamı ıcın kac fps lasım?

- - - Eklendi - - -

hocam adreno tm 205 var adreno 205 var tm ler yeni cıkan ve adreno 203 te TM . eski 205 lerden ust seviye bır kart ama 220 den de dusuk bi gpu. 220 ile oyunlarda kasma sorunu oluyor mu acaba onemli olan bu bence. cok cok iyi performans gosteriyorsa 203 de sorun cıkarmaz ama bazen kitleniyorsa orda bi dur demek lasım :)

- - - Eklendi - - -

peki overclock falan yukseltmez mi bu gpu yu. veya telefonda oyunların aksmamı ıcın kac fps lasım?

- - - Eklendi - - -

hocam adreno tm 205 var adreno 205 var tm ler yeni cıkan ve adreno 203 te TM . eski 205 lerden ust seviye bır kart ama 220 den de dusuk bi gpu. 220 ile oyunlarda kasma sorunu oluyor mu acaba onemli olan bu bence. cok cok iyi performans gosteriyorsa 203 de sorun cıkarmaz ama bazen kitleniyorsa orda bi dur demek lasım :)

ve bu sitede 203 test edilmemiş daha yeni bi kart oldugu için olsa bi burdan yola cıkarak rotamı cızcem ama yok iste

mystiery_

mystiery_

Üye
ace 2 varken desire x almazdim ki oyle yaptim.

zappinger

Üye
mali 400 en az 2 sene götürür ace2 al

aleranol

aleranol

Üye
zaten adreno 220 gunumuz icin bile fazla. bence desire x işini görür. ha 2yil sonra rootlarsin rom atarsin birde oc yaptinmi ilk gunkune döndürür seni. işlemcisi qualcom3 olması lazım desirein. yada başka bir qualcom. eğer düşündüğüm gibiyse yardir kos al :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Adreno 220?:zong:

gurkan3407

Üye
    Konu Sahibi
ewet qualcom işlemci seti S4 MSM8225 ama qualcom' 3 ' yazmıssın 3 kısmını anlamadım :)
Hocam bu tel Ace 2 den daha iyi bunu en az 5-6 sonucla gördüm işlemcisi gpu su olarak cok rahat geciyor Ace 2 yi antutu-quadrant-nenamark-glbenchmark hepsine kendinde bakabilirsin.

Dediğim ekran kartının rahat bi şekilde beni ileriki senelere tasıyabilecegini bilsem hiç düşünmem :) S3 Mini yi de bekliyorum acıkcası

- - - Eklendi - - -

Kimsenin önerisi yok mu arkadaslar ?

Nuri_34

Nuri_34

Üye
bens htc deire x de karar kılmıstım ama gene kafam karıstı htc deire x mi yok sa Samsung Galaxy W mü??

na zdrowie

Üye
ace2 desirex den cok daha ustun. sense zaten cok agir basli basina bir sorun

aleranol

aleranol

Üye
ewet qualcom işlemci seti S4 MSM8225 ama qualcom' 3 ' yazmıssın 3 kısmını anlamadım :)
Hocam bu tel Ace 2 den daha iyi bunu en az 5-6 sonucla gördüm işlemcisi gpu su olarak cok rahat geciyor Ace 2 yi antutu-quadrant-nenamark-glbenchmark hepsine kendinde bakabilirsin.

Dediğim ekran kartının rahat bi şekilde beni ileriki senelere tasıyabilecegini bilsem hiç düşünmem :) S3 Mini yi de bekliyorum acıkcası

- - - Eklendi - - -

Kimsenin önerisi yok mu arkadaslar ?

Dedigim 3 s3 du s4 seti kullaniyormus hemn al.

amcalu1

amcalu1

Üye
Desire x Ace 2 den falan üstün telefon al gitsin

Nuri_34

Nuri_34

Üye
Desire x Ace 2 den falan üstün telefon al gitsin
haklısın kardeşim bende HTC Desire X karar kıldım cpu ya kötü diyorlar ama 1 çift çekirden bence fena değil hatta baya iyi

mystiery_

mystiery_

Üye
desirex ace2 den ustun diyen arkadaslar ace2de gb desirex te ics var. ace2ye jelly bean guncellemesi sonrasi test sonuclarina tekrar bakin derim. ayrica jelly bean guncellemesi ile islemci 1ghz e yukseltilecegi soyleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt