htc desire sv mi desire x mi?

Sponsorlu Bağlantılar

gencates

Üye
    Konu Sahibi
htc desire sv mi desire x mi?
arkadaşlar telefonumu değiştirmek istiyorum ve htc desire sv ye merak sardım bu telefonu kullanan yada bilen arkadaşlar bana bu telefonun avantajlarını ve dezavantajlarını yazabilirmisiniz? ayrıca mesajlarda askıya alma sorunu varmış sanırım format atılınca düzelir diyor teknoloji market yetkilileri bu telefonu kullanan arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum. desire x den tek farkı 8 mp kamera olması ve çift hatlı olması desire x daha pahalı ama özellik olarak sv üstün

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
Mesaj sorunu çoktan çözüldü güncellemeyle. Hiç bir sorunu yok ve çok sağlam 2. kattan düşürdüm bir şey olmadı telefona. Hayret ettim oysa kırıldı diye inmiştim aşağıya öfkeyle. Tek eksisi ön kamerası olmaması.

fatih165

fatih165

Üye
Msj sorununda dolayı fiyatı düştü yoksa performans hız saglamlilik olarak gerçekten süper bi tlfn özellikleri düşük olarak görünüyor ama beklenenden fazla performans sergiliyor.ayrıca msj en son güncelleme ile uzun man sorun oluyo gerçi go pro v.b uygulamalarla sorrunu asiyosun sıkıntı degil ki dün yeni güncelleme geldi ki buda bu mah aorununa kökten çözüm olacaktır bence ancak henez son guncellwmwyi yuklemwdim bana kalırsa bu fiyata hu tlfonu kaçırma derim ...

xmanyak

xmanyak

Üye
bende bu iki telefon arasında kaldım yaa off ikiside çok güzel hangisi?

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Desire SV.

jatvalca

jatvalca

Üye
desire x kullanmış olarak açıkça söyleyebilirim orta halli bir kullanıcıysanız desire x size yeterli olacaktır.
sv ise güzel telefon ben olsaydım desire x ten yana kullanırdım seçeneğimi ama tabi tercih sizin