HTC Desire S ( Özellikleri / Fiyat / Resimler )

Sponsorlu Bağlantılar

Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire S ( Özellikleri / Fiyat / Resimler )
HTC firmasının dün sona ermekte olan MWC 2011 fuarında tanıtımını yaptığı üst tepe seviye akıllısının ön siparişe açık olduğunu açıklamaktadır.

Android tabanıyla birlikte tüketicilerle buluşacak olan mobil cihazın teknik özellikleri ve detayları şu şekildedir:
-Android 2.3 işletim sistemi+Sense arayüz
-1GHz hızında işlemci (Qualcomm MSM8255)
-768MB RAM/1.1GB ROM
-3.7-inç'lik (800 x 480) dokunmatik Super LCD ekran
-5MP'lik, çift LED flaşlı, HD -720p- video kayıt destekli arka kamera+ video görüşmelere yönelik 1.3MP ön kamera
-3G, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıları; GPS
-1450 mAh batarya gibi özellikleri bulunmaktadır.
18 Nisan tarihinde dağıtıma başlanılacağı bilinmekte olan mobil cihazın fiyat etiketi ise 358Pound (425Avro)dır.

alpercaner1994

Üye
türkiyedeki fiyatı ne olur acaba?
:allalla::allalla::allalla::allalla:

ferhat010101

ferhat010101

Üye
süper bişey

HyPeROpTiK

Üye
Bu ürünü yurt dışından alamazmıyız ??? yurt dışından getircek siteler yok mu ?? ayrıca HTC nin en iyi telefonu HTC HD2 degil mi arkadaşlar bilenler cevaplarsa sevinirim telefonumu degiştirecem HTC ile iphone4 arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim...:hmmm

aatamann

Üye
beyler tlfn alıcam htc yi hiç dusunmuyordum yorumlara gore htc mantıklı gıbı gelıyor bıraz daha acıklayıcı olursanız ve fıyatı nı verrısenız sevınırım..

shamrain

Üye
Arkadaşım ben senin yerinde olsam Htc alırdım şu son yıllarda akıllı telefonlar olarak ön plana cıkan tek bir marka Htc var.bazı sitelere bakarsan htcnin yeni cıkacak serilerini görebilirsin.Ama ben senin yerinde olsam Htc Desire Hd(Ace) alırım.Ram olarakda kamera olarakda özellik olarakda İphone 4den daha üstün...

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Harika bir telefon gerçekten de, nerden baksan 900 tl vardır.

fireman87

fireman87

Üye
-Android 2.3 işletim sistemi+Sense arayüz
-1GHz hızında işlemci (Qualcomm MSM8255)

Bunlar geliştirilebilirdi..

kararobin

kararobin

Üye
merhaba arkadaslar bendede htc desire s var telden telefon bulucuyu actıgım halde kendi sitesinden nerde oldugunu göremıyorum telefon bulucu kapalı diyor sürekli ??

hakandaspinar

hakandaspinar

Üye
konum servisini açman gerekiyor olmassa titanium backup ile yedek al rom yükle düzelir tavsiyem saga lbc 5,3 rom tabi root olman lazım bunlar için ( root suz ve rom suz android pek keyifli deil)

Üst Alt