Htc Desire S Ics 4.0.4 Hboot 2.02.002 Root Nasıl Yapılır Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
    Konu Sahibi
Htc Desire S Ics 4.0.4 Hboot 2.02.002 Root Nasıl Yapılır Yardım
başlıkta belirttiğim gibi telefonu root lamak istiyorum bilen biri varsa yardımcı olsun

burhankoxp22

Üye
internette araştırma yaptın mı arkadaş denedim yapamadım diyorsan site üzerinden bana mesaj at ben yardımcı olayım

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
    Konu Sahibi
Arastirdimda ya linkler ölu oluyudu sen bana yardimci olurmusun

burhankoxp22

Üye
tabi yardımcı oluruz özelden mesaj attım geri dönüş yap bugun yaparsan hallederizşimdi
fgbvhjk arkadaşımızın desire s telefonun boot kildini kaldırıldı ve clockwork recovery yüklendi rom indiriyorum rom kurulumu yapıyoruz

• Beğen
Tepkiler: fgbvhjk
fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardeşim çok saol yardımcı olduğun için allaha emanet ol :D

ado74

Üye
burhan bey banada yardım etseniz bende telefonumu rootlamak istiyorum. 2.02.0002 benimkiside telefonum htc desire s 4.04 yüklü

burhankoxp22

Üye
kardeş internette biraz araştırma yapamazsan forumdan mesaj at gün tarih saat belirliyoruz sonra ben teamwiewer ile pc ye giriyorum ve yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: diefck

ado74

Üye
slm burhan arkadaşım htc dev sitesinden telefonumu unlocket yaptım ama telde hala s-on yazıyor.s-off olması gerekmiyormu.banada yardım edebileceğin bir gün ayarlarsan sevinirim.

burhankoxp22

Üye
farketmez sen recovery ve rom yükleme işlemine geç

• Beğen
Tepkiler: diefck

ado74

Üye
Hangi romu yüklemeliyim2 gündür uğraşıyorum yapamıyorun burhan arkadaşım sana rica ediyorum. ne olur yardım ett

passenger_45

Üye
burhan aynı dert bende de var 2.02.0002 benimkiside htc desire s 4.04 yükledim orjinal rom ama telefon cok kasma yapıyor bana yardımcı olurmusun tesekkur ederim

htc dev sitesınden 2.3 gingerbert mıdır nedır onu ındırıp kurabılır mıyız

lostmymindd

Üye
Burhan Bey siz bir konu açsaydınız daha iyi olurdu!! :)

Teşekkürler

burhankoxp22

Üye
açıklayıcı bir konu diyorsunuz yaniboş vaktim yok olsa açarım ama genel amaçlı bir konu açmak en az 1 saat sürer

Üst Alt