başlıkta belirttiğim gibi telefonu root lamak istiyorum bilen biri varsa yardımcı olsun Yazan: fgbvhjk
internette araştırma yaptın mı arkadaş denedim yapamadım diyorsan site üzerinden bana mesaj at ben yardımcı olayım
tabi yardımcı oluruz özelden mesaj attım geri dönüş yap bugun yaparsan hallederiz --- şimdi fgbvhjk arkadaşımızın desire s telefonun boot kildini kaldırıldı ve clockwork recovery yüklendi rom indiriyorum rom kurulumu yapıyoruz
burhan bey banada yardım etseniz bende telefonumu rootlamak istiyorum. 2.02.0002 benimkiside telefonum htc desire s 4.04 yüklü
kardeş internette biraz araştırma yapamazsan forumdan mesaj at gün tarih saat belirliyoruz sonra ben teamwiewer ile pc ye giriyorum ve yapıyorum
slm burhan arkadaşım htc dev sitesinden telefonumu unlocket yaptım ama telde hala s-on yazıyor.s-off olması gerekmiyormu.banada yardım edebileceğin bir gün ayarlarsan sevinirim.
Hangi romu yüklemeliyim --- 2 gündür uğraşıyorum yapamıyorun burhan arkadaşım sana rica ediyorum. ne olur yardım ett
burhan aynı dert bende de var 2.02.0002 benimkiside htc desire s 4.04 yükledim orjinal rom ama telefon cok kasma yapıyor bana yardımcı olurmusun tesekkur ederim htc dev sitesınden 2.3 gingerbert mıdır nedır onu ındırıp kurabılır mıyız
açıklayıcı bir konu diyorsunuz yani --- boş vaktim yok olsa açarım ama genel amaçlı bir konu açmak en az 1 saat sürer