Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Htc Desire S Ics 4.0.4 Hboot 2.02.002 Root Nasıl Yapılır Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
fgbvhjk
Üye
Konu Sahibi
Htc Desire S Ics 4.0.4 Hboot 2.02.002 Root Nasıl Yapılır Yardım
başlıkta belirttiğim gibi telefonu root lamak istiyorum bilen biri varsa yardımcı olsun
burhankoxp22
Üye
internette araştırma yaptın mı arkadaş denedim yapamadım diyorsan site üzerinden bana mesaj at ben yardımcı olayım
fgbvhjk
Üye
Konu Sahibi
Arastirdimda ya linkler ölu oluyudu sen bana yardimci olurmusun
burhankoxp22
Üye
tabi yardımcı oluruz özelden mesaj attım geri dönüş yap bugun yaparsan hallederizşimdi fgbvhjk arkadaşımızın desire s telefonun boot kildini kaldırıldı ve clockwork recovery yüklendi rom indiriyorum rom kurulumu yapıyoruz
fgbvhjk
Üye
Konu Sahibi
eyw kardeşim çok saol yardımcı olduğun için allaha emanet ol
ado74
Üye
burhan bey banada yardım etseniz bende telefonumu rootlamak istiyorum. 2.02.0002 benimkiside telefonum htc desire s 4.04 yüklü
burhankoxp22
Üye
kardeş internette biraz araştırma yapamazsan forumdan mesaj at gün tarih saat belirliyoruz sonra ben teamwiewer ile pc ye giriyorum ve yapıyorum
ado74
Üye
slm burhan arkadaşım htc dev sitesinden telefonumu unlocket yaptım ama telde hala s-on yazıyor.s-off olması gerekmiyormu.banada yardım edebileceğin bir gün ayarlarsan sevinirim.
burhankoxp22
Üye
farketmez sen recovery ve rom yükleme işlemine geç
ado74
Üye
Hangi romu yüklemeliyim2 gündür uğraşıyorum yapamıyorun burhan arkadaşım sana rica ediyorum. ne olur yardım ett
passenger_45
Üye
burhan aynı dert bende de var 2.02.0002 benimkiside htc desire s 4.04 yükledim orjinal rom ama telefon cok kasma yapıyor bana yardımcı olurmusun tesekkur ederim
htc dev sitesınden 2.3 gingerbert mıdır nedır onu ındırıp kurabılır mıyız
lostmymindd
Üye
Burhan Bey siz bir konu açsaydınız daha iyi olurdu!!
Teşekkürler
burhankoxp22
Üye
açıklayıcı bir konu diyorsunuz yaniboş vaktim yok olsa açarım ama genel amaçlı bir konu açmak en az 1 saat sürer