HTC Desire S hakkında 1-2 soru.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire S hakkında 1-2 soru.
Arkadaşlar vodafone dan htc almaya kara verdim. Desire s hoşuma gitti. Fakat merak ettiğim 2 şey var.

1- Önceden 5800 kullanan biriydim. O telefonda ki ses kalitesi ve ss yüksekliğini başka hiçbir telefonda bulamadım. Süper bir telefondu, adı zaten xpressmusic. Acaba bu desire s in hoparlörleri de büyük görünüyor. Fakat yüksek midir? Kaliteli olması lazım. Öğrenciyim. Sınıfta açtığım zaman yüksek ses ile herkesin duyması lazım.

2- Eğer desire bu kadar iyi değilse ses konusunda bana önerebileceğiniz Müzik telefonu var mı? Tabi ki güzel bir telefon olmalı. N8 ve nokia hariç.

61semih

61semih

Üye
ses konusunu bılemem ama sınıfta ılgı cekmek ıstıyorsan o telefonla ses acmana gerek kalmaz zaten yeterınce havalı telefon :)

maNthis

Üye
bende desire var ses konusunda o kadar iddalı degıl desıre s ınde pek bı farkı oldugunu dusunmuyorum

y n s c n

y n s c n

Üye
Ses konusunda iddialı bişey bakıyorsan SE'ye bakmanı tavsiye ederim, Desire S o kadar iddialı değil..

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
Ses konusunda iddialı bişey bakıyorsan SE'ye bakmanı tavsiye ederim, Desire S o kadar iddialı değil..

iyi hoşta vodafone dan alacağım. 49tl taksit ile. 600tl peşinat gerisi 49 taksitli. 8 ay abone olmadığım için yarısını ödemem gerekli. sensationda multimedia telefonu fakat 69tl taksitli. onunda yarı fiyatı neredeye 800-900 bulur. o kadar parayı da şu anda veremem.

Desire S iyidir.

219

219

Üye
desire s telefon değil ki o bir canavarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :aha:

• Beğen
Tepkiler: redriver_71
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
htc modellerinin en gozume girenlerindendir sen desire s alıyon bide bunun sade desiresi bile harikaydı

zehem

Üye
desire s kamerası ile goruntu çektim ses çok ama çok kötü yada ben ayarınımı degiştirmeliyim bilmiyorum allta desire s ile çekilmiş video var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt