HTC Desire, İlk Olarak Vodafone İle Birlikte Satışa Sunulacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC Desire, İlk Olarak Vodafone İle Birlikte Satışa Sunulacak!
HTC’nin, Desire isimli akıllı cep telefonlarının satışlarına Vodafone operatörüyle birlikte önümüzdeki hafta başlanıyor. Android OS 2.1 işletim sisteminin alt yapısını kullanacak olan cihazda, 1 GHz hızında çalışan Qualcomm Snaprdragon işlemcisi bulunuyor. 3.7 inç genişliğinde AMOLED yapısındaki dokunmatik bir ekrana sahip olan cihazın Vodafone operatörüyle birlikte cihazın 2 senelik sözleşme karşılığında, 30 Euro ücretiyle birlikte satışa sunulması bekleniyor.

( HTC Desire'den bir görsel! )

mskodal

Üye
KONTRATLI VODAFONE HTC DESİRE FİYATLARI
htc desire 18 aylık cepnet paketi ile 68 tl x 18 ----- htc desire 18 aylık 1gb mobil internet paketi ile aylık 90 tl x 18
htc desire 24 aylık cep net paketi ile 53 tl x 24 ---- htc desire 24 aylık 1 gb mobil internet paketi ile aylık 75 tl x 24​

campsnac1

Üye
slm bugün vodafon daki elemanda htc desire vardı..kullandım..süper tel android yani herşey var ama..msj yazarken ekran dönmüyormuş :S çok saçma?
ben samsung wave ile arasında kalmıştım..bana göre samsung un kamera foto dokunmatiği daha iyi geldi ama bada işletim sistemi işte:( yavaş gelişiyor...

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR,VODAFONE'daki ELEMAN HERAL TELEFONU ÇÖZEMEMİŞ..SIRF MESAJ YAZARKEN EKRAN YAN DÖNMEDİĞİ İÇİN HTC DESİRE DEN VAZGEÇİYORDUM...YOUTUBE DAN İZLEDİM TELEFONU SALLAYINCA EKRAN YAN DÖNÜYORMUŞ...:) ELEMAN BİLMİYOR SANIRIM:( BİLGİSİ OLAN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM...

Üst Alt