HTC Desire HD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire HD
Arkdaşlar Nokia kullanıcısıyım daha önce HTC kullanmadım dahası Android bi telefon kullanmadım. Gittigidiyordan HTC Desire HD 500,10 TL'ye bir arkadaşıma kaldı o kullanmak istemiyor ben almayı düşünüyorum. Ürün 1 yıl kullanılmış yani 1 yıl garantisi var. Android 2,2 işletim sistemi var. Bu fiyata alınır mı? Alsam memnun kalır mıyım? Bunu alırsam C6-01 var bende onu satacağım. Buna değer bi telefon mu? Kullananlar ya da bildisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Fiyatı ve piyasası hakkında pek bilgim yok, ancak donanım şu an yeterli.
Gelecek sene yetersiz kalabilir, bunu da söyleyeyim.

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Gelecek sene çıkabilecek donanım gerektiren oyun veya uygulamaları çalıştırmaz demek istiyor :) Abim bana kalırsa HTC alındığı zaman XE veya One X gibi modellerin altına bakmamalısın.Sense arayüzü ağır bir arayüzdür ve sıkıntı çıkarma olasılığı bu telefonlarda yüksek..Piyasası bildiğim kadarı ile 0 olarak 1000'e yakın..Dediğim gibi Sense arayüzü ile HTC alt veya orta modeller dahil ki buna Desire HD de dahil sıkıntı olabiliyor..Android'in donanım isteğinin çok olduğunu da düşünürsek Sense ile beraber sıkıntı olabilir..Yine de sen bilirsin tabii ki :)

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Gelecek sene çıkabilecek donanım gerektiren oyun veya uygulamaları çalıştırmaz demek istiyor :) Abim bana kalırsa HTC alındığı zaman XE veya One X gibi modellerin altına bakmamalısın.Sense arayüzü ağır bir arayüzdür ve sıkıntı çıkarma olasılığı bu telefonlarda yüksek..Piyasası bildiğim kadarı ile 0 olarak 1000'e yakın..Dediğim gibi Sense arayüzü ile HTC alt veya orta modeller dahil ki buna Desire HD de dahil sıkıntı olabiliyor..Android'in donanım isteğinin çok olduğunu da düşünürsek Sense ile beraber sıkıntı olabilir..Yine de sen bilirsin tabii ki :)

Araştırdım vazgeçtim Fatihim :) bu telefonum kalacak ama tablet pc alacağım bunda yapamadıklarımı onunla yapacağım :)

- - - Eklendi - - -

Konu kapatılabilir :locked:

ANIL

ANIL

Admin
Konu sahibi isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt