oceanbeachclub
Üye
-
Konu Sahibi
-
HTC Desire HD Vodafone :))
Arkadaşlar ürün 1 ay önce alınmış root vs işlemi görmemiştir. Ekranında Özel görünmez koruyucu vardır kesinlikle cihazda çizik, vuruk veyahut kırık yoktur sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde çalışmaktadır.Ürünün kutu içeriği tam ve eksiksizdir.Ürün eğer forumumuzda satılır ise Cihazı koruması için aldığım cihazı tamamen koruyan özel mıknatıslı kılıf hediye edicelecektir sadece foruma özel ....!
Cihazın satısının en kısa sürede olması benim için önemlidir.Scoother (yamaha rs 125) motoru sattıgım için yerine Yamaha ybr 125 cc motor almak istiyorum eksik kalan parayı telefonun parası ile tamamlıyacağım.
Ayrıyetten özel olarak HONGKONK'(Nasıl yazılıyor tam bilmiyorum ) Dan özel olarak sipariş verdiğim ve elime 18 günde ulaşan 1600mahlık htc desire hd için bataryayı satısa sunuyorum. Batarya elime yeni ulaştı bu yüzden en fazla 2 kere kullandım bataryayı özel olarak 50 tl den şatısa sunuyorum bana yaklasık 40 liraya mal oldu dolar ile ödeme yapmıstım paypal üzerinden .... Ama bir öğrenci kardeşim ürünü batarya ile almak isterse 50 olmazda daha aşşagı bir fiyata veririm ...
Cihaz en son güncelleme ile android market açık ve kullanılabilir hale getirildi ürünün yanında 8gb lık hafıza kartı var isterseniz formatlarım isterseniz içeriginde en az 50 dolarlık programlar var Kullanılsınız ( applanet) Üzerinden indirilen programlar ....
EN KISA SÜREDE ALICI BULMAK UMUDUYLA HERKESE İYİ GÜNLER ÜRÜNÜ 12 TAKSİT İLE PEŞİN FİYATINA ALMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ
NOT:EĞER FORUMDAN BİR ARKADAŞ ALMAK İSTERSE ALDIKTAN SONRA MESAJ ATSIN KUTU İÇERİĞİNE KILIFIDA HEDİYE OLARAK KOYUCAĞIM
Cihazın satısının en kısa sürede olması benim için önemlidir.Scoother (yamaha rs 125) motoru sattıgım için yerine Yamaha ybr 125 cc motor almak istiyorum eksik kalan parayı telefonun parası ile tamamlıyacağım.
Ayrıyetten özel olarak HONGKONK'(Nasıl yazılıyor tam bilmiyorum
Cihaz en son güncelleme ile android market açık ve kullanılabilir hale getirildi ürünün yanında 8gb lık hafıza kartı var isterseniz formatlarım isterseniz içeriginde en az 50 dolarlık programlar var Kullanılsınız ( applanet) Üzerinden indirilen programlar ....
EN KISA SÜREDE ALICI BULMAK UMUDUYLA HERKESE İYİ GÜNLER ÜRÜNÜ 12 TAKSİT İLE PEŞİN FİYATINA ALMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NOT:EĞER FORUMDAN BİR ARKADAŞ ALMAK İSTERSE ALDIKTAN SONRA MESAJ ATSIN KUTU İÇERİĞİNE KILIFIDA HEDİYE OLARAK KOYUCAĞIM