cukuleaks
Üye
-
Konu Sahibi
-
gta 3 çok zor kaldırıyor.1 sene sonrasını dahi zor görür.
adreno 200 gpu çok düşük 1 seneki sonraki oyunları kesinlikle açamaz
o zaman telefonuna antutu benchmark programını yükle system info bölünmünden ss koy hangi gpu olduğu belli olur
---------- Eklendi @ 18:54:47 ---------- Yazıldı @ 18:53:59 ----------
oyun oynayacaksa Galaxy S,Neo V ve Atrix e bakmalı.
eğer sadece oyun oynayacaksa ve başka bir iş yapmayacaksa psp alsın daha mantıklı olurYa artık bıkkınlık geldi. Bütün dükkanlarıu dolaştım biri dio htc desire hd hakkında : Oyunları rahat kaldırır. Biri dio işi bitti. Neo v hakkında: biri dio onun garantisine kimse bakmıyo elinde patlar. Biri diyo heryerde garantisi var onu kim demiş ? Ama vallahi olmaz bukadar. Kardeşim alacak gece gündüz ne alsam diye düşünüyor. Videoları izliyorum çalıştırıyor. Ama videodanda çok anlaşılmaz diye sorma ihtiyacı duyuyorum. Artık net bir cevap çıksın ortaya lütfen ama lütfen
---------- Eklendi @ 18:56:53 ---------- Yazıldı @ 18:56:17 ----------
oyun için galaxy s2 ye gerek varmıdır ?
kafan karışmasın desire hd piyasadaki tüm oyunları açar şu anda zaten youtube de izlemişssindr. Ama biryıl sonra nolur bilemem adam bi oyun çıkarır tek çekrdekliler destek vermez. onun için deminde dedğim gbi mutlaka çift çekrdekli al.Ya artık bıkkınlık geldi. Bütün dükkanlarıu dolaştım biri dio htc desire hd hakkında : Oyunları rahat kaldırır. Biri dio işi bitti. Neo v hakkında: biri dio onun garantisine kimse bakmıyo elinde patlar. Biri diyo heryerde garantisi var onu kim demiş ? Ama vallahi olmaz bukadar. Kardeşim alacak gece gündüz ne alsam diye düşünüyor. Videoları izliyorum çalıştırıyor. Ama videodanda çok anlaşılmaz diye sorma ihtiyacı duyuyorum. Artık net bir cevap çıksın ortaya lütfen ama lütfen
kafan karışmasın desire hd piyasadaki tüm oyunları açar şu anda zaten youtube de izlemişssindr. Ama biryıl sonra nolur bilemem adam bi oyun çıkarır tek çekrdekliler destek vermez. onun için deminde dedğim gbi mutlaka çift çekrdekli al.
---------- Eklendi @ 18:56:53 ---------- Yazıldı @ 18:56:17 ----------
oyun için galaxy s2 ye gerek varmıdır ?
dhd alacaksan zaten 700 faln civarıdır o fiata biraz zorlarsan atrix alırsın
desire hd 900 tl indirimde oda. Atrix nasıl bişe ?
desire hd 900 tl indirimde oda. Atrix nasıl bişe ?
LG Optimus 2X alınabilir, fiyatı da ucuzladı
sıfır alıcan sanırm ama atrix in sıfırı piyasada yok gbi zaten 2. elide çok az. burdan inceleyeblrsn cihazıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gta 3 ü zor mu kaldırıyor ? bi video koymak şartt oldu artık
---------- Eklendi @ 18:48:49 ---------- Yazıldı @ 18:46:52 ----------
bazı yerlerde adreno 205 diye geçiyor bazı sitelerde 200 diyor kesn bişy yok.
205 olsa asphalt 6'da normal şartlarda hiç kasmazdı.
Dipnot: Ram 200 mb felan boş kalıyorsa tabi.
---------- Eklendi @ 19:16:56 ---------- Yazıldı @ 19:14:30 ----------
Bu arada eğer gelince düşünürsen Samsung Galaxy Ace 2 de en az 1.5 sene yüksek konfigürasyon gerektiren oyunları açar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?