HTC Desire HD Micro SD kart problemi !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jmjarre

jmjarre

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire HD Micro SD kart problemi !
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce kullandığım 8 gb' lık hafıza kartını sökerek, yerine class 10 32gb bir micro sd kart aldım.Telefon kart görüyor bir sıkıntı yok.Ancak bilgisayarımdan resim aktardığımda, resimleri bozuk gösteriyor.Resimlerin yarısı bozuk çıkıyor ekranda.Daha sonra ise resimleri görmemeye başladı.Bu sorun neden kaynaklanmaktadır acaba bilen varsa rica ediyorum yardımcı olsun :bilmm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sorun net değil yani altında bir çok şey olabilir. en iyisi ayarları sıfırlayıp denemek.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
En iyisi önce sd kartı biçimlendirin olmazsa telefonu fabrika ayarlarina döndürün..

jmjarre

jmjarre

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu aldığım arkadaş, Virtuous Affinity v2.05.0 (ace) diye bir rom yüklemiş, bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?
CoreDroid_Desire_HD_V8.1_RV.
yüklenenilir mi ?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Telefonu aldığım arkadaş, Virtuous Affinity v2.05.0 (ace) diye bir rom yüklemiş, bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?
CoreDroid_Desire_HD_V8.1_RV.
yüklenenilir mi ?

Olabilir..

jmjarre

jmjarre

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğim bu romu nasıl yükleyebilirim tavsiye eder misiniz ?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Ben bu rom işlerinden pek anlamıyorum anlayan birileri vardır mutlaka ama tarık abi burda olsaydı şimdi betoner adlı üyeye pm at derdi bence sen betoner adlı üyeden yardım istemelisin..

• Beğen
Tepkiler: jmjarre
jmjarre

jmjarre

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı..Herşeyi denedim.Fat32 olarak biçimlendirdim..Resimleri bluetooth ile telefona attım, reimleri bozuk göstermeye başladı..Sonra da farklı bir simge çıktı resimlerin üzerinde ve açmamaya başladı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt