HTC Desire HD: Artık Resmiyet Kazandı! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC Desire HD: Artık Resmiyet Kazandı! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Üstün donanımsal özelliklere sahip ürettiği akıllıları ile birlikte tanınan HTC firması, uzun zamandır internet ortamında konuşulan yeni akıllısı Desire HD’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Sprint için hazırladığı EV0 4G'nin elde ettiği başarı sonrasında, bu modelin Avrupa versiyonu üzerinde çalışmalara başlayan HTC firması, Desire HD’yi bu cihazın veliahdı olarak gösteriyor. Google’ın Android’inin son sürümü olan 2.2’ye sahip olan cihaz ile ilgili özellikleriyse şöyle sıralayabiliriz;

• 480 x 800 piksel çözünürlüğünde ve 4.3 inç genişliğinde kapasitif dokunmatik ekran,
• Android 2.2 Froyo işletim sistemi,
• Flash desteği ile video gösterimi,
• Qualcomm'un 1GHz'de çalışan QSD8255 kodlu Snapdragon işlemcisi,
• 768 Megabayt kapasitesinde RAM bellek,
• 1.5 Gigabayt kapasitesinde dâhili bellek,
• 32 Gigabayt’a kadar arttırılabilir MicroSD kart yuvası,
• 8 Megapiksel çözünürlüğünde kamera,
• Çift LED flaş desteği,
• 720p video kaydı,
• Geo-Tagging, oto-fokus ve yüz tanıma teknolojileri,
• Dolby Mobile ve SRS ses teknolojileri,
• GSM 850 / 900 / 1800 / 1900,
• 3G için HSDPA 900 / 2100 ağları
• 802.11n WiFi ile kablosuz ağ bağlantısı,
• Bluetooth 2.1 teknolojisi ile veri aktarımı,
• MicroUSB ara birimi üzerinden veri aktarımı,
• GPS ve dijital pusula,
• Google Search ve Gmail uygulamaları,
• 1230 mAh kapasiteli li-on pil,

( HTC Desire HD'ye ait görsel resim )

HTC'nin yeni modellerinden Desire HD'nin 579 Avro’ya çok kısa bir süreç içerisinde Avrupa pazarında satışa sunulması bekleniyor.

YsF_90

YsF_90

Üye
tek kelime ile mükemmel :ehe gerçekten htc telefonları hoşuma gidiyor

furkanalgul

furkanalgul

Üye
Samsung galaxy s ve ıphone 4 katili :)

ungood20

ungood20

Üye
htc bu nedenir ki mükemmel cihaz.
artık acık uygualmalar kapatmaya gerek yok bırak acık kalsın ama bununda bir eksi yanı var bütün cihazlarda aynı gerci ama
bilmeyenler varsa şarjı hızlı iciyor ; )

wolkan789

Üye
uzun zamandir bunu bekliyordum htc evonun avrupa modeli telefon daha cikmadan nasil biliyorsunuz su gibi gidermi hic bende htc hd ve htc hd2 vardi ikisinin sarji rahat ama rahat 4 gun gidiyordu ve gps ac neti ac herseyi acik ve banamisin demiyordu arkadasim samsung wave aldi 10 dk nete girdi 3 dis varken tak pili zayif demeye basladi onemli alan telefonu ilk aldiginda sarjini bitirip en az 12 saat sarda durmasi pil o zaman verim alirsiniz ama genelde dayanamiyolar sardayken hemen aciyolar telefonu kurcala sonra pili az gidiyo gider tabi her neyse bu telefonun ustune telefon tanimam acilma suresinin videosunu serettim 2 sn demeden tak aciyo iphone4 daha acilcakda o cilincaya kadar en az 3 kere ac kapa htc cok hizli hd vide cekimi harika

10ur36

Üye
bu telefon türkiyede varmı arkadslar

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
iphone kurcaladim dun cok hizli benim omnia hd den daha iyi video ve resim cekiyor internette hizi keZa aynen hizli bu iphone 4 ile mukayese edilse hangisi almak uygun olur

Üst Alt