Haber HTC Desire Eye akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC Desire Eye akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
HTC'nin bir süredir merakla beklenen yeni akıllı telefonu HTC Desire Eye bugün gerçekleşen Double Exposure etkinliği ile duyuruldu.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

HTC Desire Eye akıllı telefon 5.2-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğüne sahip IPS LCD ekran ile bizleri karşılıyor.

Gücünü 2.3GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 yongasetinden alan akıllı telefon Adreno 330 grafik birimini sahip.

2GB sistem belleğine sahip olan Desire Eye 16GB dahili hafıza ile geliyor. Dilerseniz microSD kart desteği ile 128GB'a kadar hafızayı arttırmanız mümkün.

HTC Desire Eye akıllı telefonun öne çıkan en önemli özelliği ise kamerası. Telefonun arka ve ön yüzüne baktığımızda 13MP çözünürlüğünde ve çift LED flaşa sahip kameraya yer verildiğini görüyoruz. Her iki kamera ile 1080p video kaydı gerçekleştirilebiliyor.

151.7 x 73.8 x 8.5 mm ölçülerinde olan akıllı telefon 154gr ağırlığa sahip. 2,400mAh batarya kapasitesine sahip olan telefon Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi üzerinde Sense 6 arayüzünü kullanıyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve B.A.R.O.N

Fenomenon

Fenomenon

Üye
ben fazla sevmedim çirkin olmuş gibi. zaten m8'de desire 816'da falan 5mp kamera vardı. özçekim için fazlasıyla yeter.

PriZm

PriZm

Üye
Selfie de kalite aramak isteyenler için güzel ama bataryası düşük geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Invoke

Invoke

Üye
M8de de sadece 2600mah var, yeter bence 2400 de.

PriZm

PriZm

Üye
M8'inde şarjının çok iyi gittiği söylenemez aslında.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
Valla ben kullanmadım ama iyi yorumlar okumuştum. :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Fiyat Gelsin Öle Yorum Atarız

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aslında batarya performansı arayüze göre değişkenlik gösterebilir.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kağıt üstünde tek sıkıntısı batarya gibi görünüyor. Performansına bakmak lazım. Tasarımı güzel. Aynı çözünürlükte iki kameraya sahip farklı cihazları görebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Serhan

Serhan

Üye
13 MP ön kameramı :blink:
Ben mi yanlış anladım :blink:

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

furkankaya559758

Üye
Böyle bir telefonu neden One serisine değil de Desire serisine almışlar.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
One serisi ile kamera konusunda eleştiriler alınca kamera odaklı alternatif bir model sunmak zorunda kaldılar. Ayrıca telefon su geçirmez sertifikasına sahip.

0MG90

0MG90

Üye
Bence gayet iyi, bataryası da iyi. Her şeyi iyi :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Tamamdir fiyatini heyecanla bekliyorum. Yalnız bir sorum olacak ön kameradaki flaş patlayinca gözü etkilemez mi? İsik vurduğundan dolayı gözler refleksle kapanir bence?

Invoke

Invoke

Üye
Tamamdir fiyatini heyecanla bekliyorum. Yalnız bir sorum olacak ön kameradaki flaş patlayinca gözü etkilemez mi? İsik vurduğundan dolayı gözler refleksle kapanir bence?

Işık görmüş davşan gibi kalırsınız :eek:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Aynen sosyal ağlara atarken de kör olma keyff yazarlar :D

0MG90

0MG90

Üye
Dipten çekmiceniz sizde, arka kamerayı kullanırken yüzünüzün dibine yaklaştırıp mı çekiyorsunuz?

Invoke

Invoke

Üye
Arka kamerayla kendini çeken var mı? Varsa da flashı kapatıyordur herhalde. :eek:

Flashın mesafesi 15 cm değil herhalde. =P

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
0MG90

0MG90

Üye
Herkesin telefonunda ön kamera yok!!1

Üst Alt