htc desire c?

Sponsorlu Bağlantılar

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
htc desire c?
htc desire c golf almayı düşünüyorum sizce o paraya uygun güzel telefon mu ? Kullanma amacım oyunu arada oynarım internette bol gezerim mesajlaşırım

seyamkk

seyamkk

Üye
Htc golf alana kadar gm discovery al

Htc golf 600 mhz one core
General Mobile Discovery 1.2 ghz quad core

Arada 100-200 TL fark var

Kerim.

Kerim.

Üye
Gm dis. al

OPC

OPC

Üye
Gm Discovery varken bence yanlış tercih olur

HAM ZA

HAM ZA

Üye
desire c golf fiyatını pek bilmiyorum ama sen general mobile düşün :D

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
herkes discovery diyor ama marka tanıdık olmadığndan pek düşünemiyorum

fk555897

fk555897

Üye
Bence biraz daha para katıp Samsung Galaxy Ace 2 veya Samsung Galaxy S3 Mini al.

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
bizde biliyoruz s3 miniyi almak istiyorum ama para yok işte o yüzden htc desire c dedim

personbreak

Üye
o telefonun sadece işlemci hızına bakıp alınmaz diyenler o cihazda arm cortex 11 var sizin kullandığınığın arm cortex 5 yada 9 dur bu yüzden kasıyodur bi de burda sorucağına git bi teknosa mağzasına oyna bakalım subway surfers temple run kasmıyor ayrıca desire serisi daha başarılıdır yazılım donanım optimizasyonu çok başarılıdır telefonun elinize almadan yorum yapmayın gayette kullanışlı telefon burdaki salaklara bakma sen al telefonu memnun kalırsın

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
öyle düşünmüştüm zaten tekrar bu güveni kattığın için teşekkürler

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
o telefonun sadece işlemci hızına bakıp alınmaz diyenler o cihazda arm cortex 11 var sizin kullandığınığın arm cortex 5 yada 9 dur bu yüzden kasıyodur bi de burda sorucağına git bi teknosa mağzasına oyna bakalım subway surfers temple run kasmıyor ayrıca desire serisi daha başarılıdır yazılım donanım optimizasyonu çok başarılıdır telefonun elinize almadan yorum yapmayın gayette kullanışlı telefon burdaki salaklara bakma sen al telefonu memnun kalırsın

Burdaki arkadaşlara "s alak" ibaresini yakıştıramazsın. Ayrıca GM Discovery, HTC Golf'ten kat kat üstündür. Bu da böyle biline. .

seyamkk

seyamkk

Üye
Burdaki arkadaşlara "" ibaresini yakıştıramazsın. Ayrıca GM Discovery, HTC Golf'ten kat kat üstündür. Bu da böyle biline. .

Zaten aynı fiyata 4 kay daha iyi nir cijaz varken golf alanın ben aklından şüpje ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt