HTC desire c ile bir sorun yardım eder misiniz!!

Sponsorlu Bağlantılar

ulaskral52

Üye
    Konu Sahibi
HTC desire c ile bir sorun yardım eder misiniz!!
Benim telefonum Htc Desire c golf önceden 720p kalitesinde hd film izleyebiliyordum ama bu aralar 420 de bile açamıyorum filmi açtığımda yüklenirken bu video açılamaz hatası aliyoruum acaba fabrika ayarlarına geri gelsem düzelir mi lütfen yardım edin.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sonradan yüklediğiniz film dosyasının uzantısı önemlidir. Mesela ilk film mp4 formatındadır, açılmayan film ise avi formatında olabilir. Yani sorun film dosyasının formatından kaynaklı olabilir.

ulaskral52

Üye
    Konu Sahibi
Ben filmi yüklemedim mesela google play de hd film izle programından izliyordum daha önceleri hd açıyordum ama nedense birden hd oynattığımda bu video oynatılamaz diyordu bu neden oldu anlamış değilim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben filmi yüklemedim mesela google play de hd film izle programından izliyordum daha önceleri hd açıyordum ama nedense birden hd oynattığımda bu video oynatılamaz diyordu bu neden oldu anlamış değilim
Sorun uygulamada da olabilir belki.

ulaskral52

Üye
    Konu Sahibi
başka uygulamadada denedim olmadı hatta telefonu fabrika ayarlarina çevirdim nafile telde mi sorun var anlamadım ki

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sanmam. Daha önce program vs. kullandınızmı bilmiyorum. Ama MX Player uygulamasını bi denerminiz cihazda?

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
yada player pro yu indirin gerçekten çok işe yarıo

Üst Alt