htc desire android 2.3

Sponsorlu Bağlantılar

ohalandeve

Üye
    Konu Sahibi
htc desire android 2.3
arkadaslar bıldıgınız kadarıyla android 2.3 surumu cıktı..htc desıre ve turkıyeye gelecekmı bılen varsa bılgı verebılırse sevınırım?

şazenuş

şazenuş

Üye
evet gelecek.ama ne zaman belli değil.ama uzun sürmez.desirede güncellemeyi alacak telefonlar arasında.
ya karsdeş şu nickini değiştirsen ne iyi olur.o ne öyle be .ohalandeve :kop:

ohalandeve

Üye
    Konu Sahibi
walla kardes o gun oyle yazdım oyle kaldı :) bosver dursun htc desire dan cok memnunum wallahı versıyona ıhtıyacımız yok ama gelsın bakalım nasıl bırseymıs..bırde androıd market olayı kurulu bende bılıyorsun google'ın engelı yuzunden gıremıyoruz dns ayarları ıle cozulebılıyormu bılgın varmı?

şazenuş

şazenuş

Üye
vodafonedenmi aldın cihazı.eğer vodafone rom varsa türkiyeden markete giremezsin.cihazı rootlayıp custom rom kurman lazım.

ohalandeve

Üye
    Konu Sahibi
serdar kardes gecen aradım sordum htc yı arayıp oyle bır guncelleme resmı olarak cıkmadı dıyor.. androıd 2.3 dunyada resmı olarak cıkmıadımı ya? adam dıyorkı oyle bır surum resmı olarak bıze ulasmadı dıyor..

şazenuş

şazenuş

Üye
Turkiyede yok doğru söylemiş

ege_lee

Üye
arkadaslar bende htc hd2 sense var acaba bunun en son android sürümü nedir? hafıza kartına yükleyip hem windows hemde android kullanabilme gibi bir lüksüm varmıdır?

şazenuş

şazenuş

Üye
arkadaslar bende htc hd2 sense var acaba bunun en son android sürümü nedir? hafıza kartına yükleyip hem windows hemde android kullanabilme gibi bir lüksüm varmıdır?

kardeş bu link yardımcı olur sana.

prince of hell

prince of hell

Üye
Htc henüz hiçbir telefonu için resmi olarak dünyanın hiçbir yerinde 2.3 sürümünü duyurmadı yaptıkları tek açıklama belli sayıda telefon için bu güncelleme yayınlanıcak... desire HD, desire Z, evo 4G, Evo shift 4G şuan garanti gözüyle bakılan telefonlar htc nin yeni modellerine rakip yaratmamak adına desire da 2.3 desteği vermeyebileceği söyleniyo malum 2.2 güncellemesinde sense 2.0 ı bile vermediler bize... ki araştırırsanız sense 2.0 küçük ama önemli birsürü özelliği olan bir yazılım

semmy66

semmy66

Üye
Selamlar,arkadaslar bende yurtdisindan aldigim htc desire var son guncellemelerden sonra 720p cektigim videolari takilarak oynatiyor icindeki kart orjinal sandisk 4gb micro sd bu neden oluyor acaba bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim simdiden tesekkurler...

ohalandeve

Üye
    Konu Sahibi
Htc henüz hiçbir telefonu için resmi olarak dünyanın hiçbir yerinde 2.3 sürümünü duyurmadı yaptıkları tek açıklama belli sayıda telefon için bu güncelleme yayınlanıcak... desire HD, desire Z, evo 4G, Evo shift 4G şuan garanti gözüyle bakılan telefonlar htc nin yeni modellerine rakip yaratmamak adına desire da 2.3 desteği vermeyebileceği söyleniyo malum 2.2 güncellemesinde sense 2.0 ı bile vermediler bize... ki araştırırsanız sense 2.0 küçük ama önemli birsürü özelliği olan bir yazılım
umarım duydugun dogru degıldır versıyona ıhtıyac yok ama yenısını denemek ısterdım aslında...

prince of hell

prince of hell

Üye
aslında versiyona ihtiyaç var ben costum rom denedim 2.3 gerçekten çok güzel özellikleri var ve çok hızlı eğer sense entegre edilirse telefon piyasasının en kuvvetli yazılımı olur ama tabi resmi yazılımın gelceği garanti değil ama desire hd için yazılım çıkarsa kısa zamanda desire içinde costum olanını görürüz

etna026

Üye
Arkadaslar benim arkadasimda hd2 var ve suanda 2.3 yuklemis ve memnun benimde desirem var bende en kisa zamanda yeni versiyonu denemeyi dusunuyorum cunku vodafonun satti cihazlarda market yok applanet var demeyin 1 aydir acilmiyo market

prince of hell

prince of hell

Üye
2.3 ben yükledim sense olmadan bi halta yaramıyor kanımca bence sense kullanan bi rom yükle

özver

Üye
Merhaba arkadaşlar bende htc desire için pc suite proğramı arıyorum nereden bulabilirim yardımarınız için şimdiden teşekkürler.

prince of hell

prince of hell

Üye

şazenuş

şazenuş

Üye
o pc süite değil dostum.sync programı.ben android pc süiteyi ekleyecem.

özver

Üye
Sergerdar arkadaşım android pc süite için çok teşekkürler işimi gördü. Bir de htc desirenin wifi sini bilgisayar ile eşleştirme imkanı varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

deseouza

Üye
arkadaslar 2.2 lınkı var4sa verırmisinız