HTC Desire 728, Hindistan pazarında satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC Desire 728, Hindistan pazarında satışa sunuluyor
HTC’nin yeni duyurduğu orta seviye Desire modeli satışa sunuluyor…



Tayvan’ın en önemli teknoloji devlerinden bir tanesi olan HTC, bir yandan üst seviyede One modelleri ile pazarda yer alırken, diğer taraftan Desire olarak da giriş-orta seviye bir çok modeli farklı ülkelerde sunmakta.



HTC kısa süre önce bazı yeni modeller sunarken, bunlar arasında HTC One A9 ilgi çekmişti. Ayrıca firma Eylül başında bir de Desire modeli sunmuş ve bu yeni cihaz da HTC Desire 728 adı ile resmi olarak duyurulmuştu.

HTC Desire 728’in gelen bilgilere göre ilk sunulacağı ülkelerden bir tanesi Hindistan olacak ve Mumbai merkezli perakende satıcı, bu yeni akıllı telefonun Hindistan’da INR 17,990 fiyat etiketi ile satışa sunulacağı bilgisini verdi.

HTC’nin bu yeni akılı telefonu 5.5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Akıllı telefonun yonga seti ise 1.3Ghz sat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek olarak belirlenmiş.

2GB sistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesi ile gelen akıllı telefon HTC Desire 728’in bu kapasitesi microSD kart ile de artırılabiliyor. Akıllı telefonun arka yüzünde 13MP ve ön yüzünde de 5MP kamera bulunuyor. Google Android Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz 2.800mAh batarya içermekte.

HTC Desire 728, Hindistan pazarında satışa sunuluyor - MaxiCep
 

Emre

Üye
Ön kısım berbat.
 


Üst Alt