HTC DESİRE 505 TL bu fiyata Kaçmaz (ACİL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spiritcrusher

Üye
    Konu Sahibi
HTC DESİRE 505 TL bu fiyata Kaçmaz (ACİL)
fiyat güncellendi

sphone

sphone

Üye
bizim insanımız alışmış nokia gibi standart telefonlara bu tip cihazların değerini bilmiyorlar fiyatta gayet uygun elimde telefon olmassa fazla alırdım

• Beğen
Tepkiler: süper nova

spiritcrusher

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten mükemmel bir cihaz bunlar netbook gibi kullanıyorum. hd film izleniyor, 3d oyunlarda mükemmel grafikler,mikrofana maxicep forum ara diyorsun direk sayfayı falan açıyor, istanbulda otobüsler hangi durakta kaç dakikaya gelecek ona kadar görebiliyorsun ve bu fiyata bu teknoloji! gerçekten artık o basit nokialardan kurtulmaı insanlar.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Imkanım olsa hic durmaz alırım htc gerçekten mükemmel bir telefon nakitim olsa hic beklemem..almak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum..

Masha

Masha

Üye
HTC pil ömrüyle mücadele veriyor :)

sphone

sphone

Üye
HTC pil ömrüyle mücadele veriyor :)

haklısın lakin bide şöğle düşün her güzelin bir kusuru vardır örnek ıphone bile 2-3 saat zor kullanılıyor marifeti çok olan cihazında bataryası az gider laptop lar bile göz önünde bulundur

spiritcrusher

Üye
    Konu Sahibi
çok kurcalamayınca 2 gün gidiyor ama laptopunda wirelesını aç internetten film izle bakalım ne kadar gidecek en kralı

blade3232

Üye
msj kutunuz dolu dediğim gibi ben sizi arıyacam

61semih

61semih

Üye
haklısın lakin bide şöğle düşün her güzelin bir kusuru vardır örnek ıphone bile 2-3 saat zor kullanılıyor marifeti çok olan cihazında bataryası az gider laptop lar bile göz önünde bulundur
bıldıgım kadarıyla desıre nın gpu su and 200 bu normal şartlarda flash desteklemıyor ve 3d oyunlardada sıkıntı yaratabılır ama cıhaz guze cıhaz.gpu su 205 olsaydı kaçırmazdım

spiritcrusher

Üye
    Konu Sahibi
hocam yanlış bilgi vermeyelim lütfen cihaz flash destekliyor şu an adobe flash player 11 yüklü hatta ayrıca yüksek kalitedeki gameloft oyunlarınıda sorunsuz oynayabilirsin buyrun incelemesi
[video=youtube;oYCHXvL_PlU]http://www.youtube.com/watch?v=oYCHXvL_PlU&feature=related[/video]
[video=youtube;NjgvZi8luBA]http://www.youtube.com/watch?v=NjgvZi8luBA[/video]

Kingmortall

Kingmortall

Üye
505 noluyo düz 500 yap gitsin 5 lira ne küsürat mı :hmmm

spiritcrusher

Üye
    Konu Sahibi
500 son fiyatta ondan 5 tl sembolik pazarlık bedeli :)

delgadoxxx

Üye
nokia n8 var düşünrmüsün

spiritcrusher

Üye
    Konu Sahibi
takas yok malesef sonfiyatta 500 pazarlığa gerek yok

delgadoxxx

Üye
Nakit olsa almayı düşünürüm ama ay ortası malum.

----------Eklendi @ 20:38:48 ---------- Yazıldı @ 20:32:33 ----------

birde desirenin hangi modeli bir kaç modeli var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt