Htc Desire 500 Güncelleme Gelcek Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

kabil486

Üye
    Konu Sahibi
Htc Desire 500 Güncelleme Gelcek Mi?
telefonum htc desire 500 bu modele android 4.3 ve sense 5.5 güncellemeleri gelcek mi ?

fk555897

fk555897

Üye
Büyük ihtimalle gelir.

kabil486

Üye
    Konu Sahibi
kesin bilgi var mi peki

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
büyük ihtimalle gelmez.

kabil486

Üye
    Konu Sahibi
kesin bilgi sahibi olduğunuzda bilgi verebilirmisiniz

zakharion

zakharion

Üye
gelmezse htc çok ayıp eder, en azından 1 defa gelmesi lazım, eğer gelmezse 150 liralık tablet çin malı bir ürün gibi saygıyı sıfıra indirir, ama 2. Güncellemeyi hiç zannetmem,

kabil486

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle bence htc diğer markalardan kalite olarak tasarım olarak sense arayuzu olarak diğer markalara fark atıyor eğer guncellemelerde gelirse çok güzel olcakyeni bilgiler var mı

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
HTC genelde orta seviye telefonlarına 1 tane güncelleme veriyor yani alırsın ama 3-5 ay sonra

kabil486

Üye
    Konu Sahibi
sürer mi o kadar

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Sürer

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
htc desire 500e geleceğini sanmıyorum. çift sim kartlı olan desire 500ü diyorsanız gelmez, çünkü geliştiriciler zaten uğraşmak istemiyorlar. bir de kitkata çift sim kart desteği kodlamak için mi uğraşacaklar? uğraşmazlar bence.

kabil486

Üye
    Konu Sahibi
tek sim kartlı benimki hemde kitkat android 4.4 değilmi bana 4.3 sense 5.5 gelsin yetercvp?

zakharion

zakharion

Üye
bir şey soracam, ben şu an android kullanmıyorum, kullandığım cihaz 5800, yeni cihaz için araştırma aşamasındayım, htc desire 500 alırsam yeni güncelleme gelir yada gelmez, ve gelmezse telefonda ne gibi sorunlar yaşarım, yani internete girememmi, programlar çalışmazmı,bu cihazı en az iki sene kullanmayı düşünüyorum

kabil486

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben suan kullaniyorum htc desire 500 çok güzel cihaz suan herhangi bir akıntısı yok fakat güncelleme gelirse daha iyi olcak am a eğer teli alcaksan için rahat ollsun gayet hızlı hiç takıldığını görmedim desem yeridir 4 cekirdekli çünkü tasarımı çok güzel pili çok iyi çünkü işlemcisi az şarj tüketiyor fazla internete görmezden rahat 2 gün gider şarj benden bu kadar ınş güncelleme gelir

serefgorgulu

Üye
SAnırım gelecek android 4.4 sayfasında olası cihazlar arasında yer alıyor.
Arkadaşımız 2 gün gidiyor şarjı demiş sanırım telefonu pek kullanmıyor. benimkisi 10 - 11 saat anca dayanıyordu. rootladıktan sonra batarya programı sayesinde 3 güne çıktı

msdemirpolat

msdemirpolat

Üye
SAnırım gelecek android 4.4 sayfasında olası cihazlar arasında yer alıyor.
Arkadaşımız 2 gün gidiyor şarjı demiş sanırım telefonu pek kullanmıyor. benimkisi 10 - 11 saat anca dayanıyordu. rootladıktan sonra batarya programı sayesinde 3 güne çıktı

Aynı sıkıntı bende de var. Günde 2 kez şarj etmek zorunda kalıyorum. Root ve batarya programı meselesini biraz açarmısın. Yardımın için şimdiden teşekkür ederim.

serefgorgulu

Üye
Aynı sıkıntı bende de var. Günde 2 kez şarj etmek zorunda kalıyorum. Root ve batarya programı meselesini biraz açarmısın. Yardımın için şimdiden teşekkür ederim.

İpucu - Htc Desire500 Root - Rom - Bootloader - CWM Recovery - MaxiCep buradaki konuda yazdım zaten. şarj olayında root un pek bir rolü yok ancak rootlu telefonlarda kullanılan programlar telefonun heryerine ulaşabildiği için daha etkili oluyor. mesela benim kullandığım go power master isimli program(full olanı) telefonun ekranını kapattığın zaman işlemci hızını düşürerek daha az şarj harcamasını sağlıyor yine ekran kapanınca wifi bluetooth 3g gibi extra şarj yiyen fonksiyonları da kapattığı için oldukça iyi bir etki sağlıuyor verdiğim linkte programlar da mevcut zaten

• Beğen
Tepkiler: msdemirpolat

wedat_80

Üye
YARDIMMMMMMM.. HTC desire 500 telefonumvar.. telefonu alalı daha 2 ay oldu. çektiğim fotoğraf 5-10 dakika sonra açılmıyor.. 5-10 dakika içinde baktığımda albümde durdurğunu görüyorum ama bir süre sonra ! (ünlem) işareti oluyor ve resim açmıyor. ayrıca back up kısmı diyebir yer var sanırım oraya atıyor.. ne yapabilirim ?